Neked is idén lesz a nagy nap? Beszereztél már minden kiegészítőt az esküvődre? Szeretnél egyedi és kifinomult drót ékszereket viselni az oltár előtt? Olyan menyasszonyi kiegészítőket keresel, amelyek ugyanolyan egyediek, mint te és az esküvőd? Akkor jó helyen jársz! Engedd, hogy életre keltsem álmaid menyasszonyi megjelenését. Böngéssz kollekcióim között, meríts ihletet, és vásárold meg a kedvenc darabjaidat, amelyek online elérhetők, vagy készítsünk közösen valami egyedit. Esküvői hajdísz mindenféle színben és fazonban, akár egyedi elképzelések alapján is elkészítem neked, kedvező áron! Hajtűk, hajfésűk, hajdíszek, nyakláncok, karkötők, fülbevalók akár szettben is.

Készleten lévő, azonnal vihető esküvői hajdísz:

Előrendelhető esküvői hajdíszek:

Ha segítségre vagy tanácsra van szükséged menyasszonyi kiegészítőivel kapcsolatban, szívesen állok rendelkezésedre bármilyen kérdésben. Szeretném, ha magabiztosnak éreznéd magad a döntéseidben, ezért a gyorsabb kommunikáció érdekében nyugodtan írj facebook oldalamon. Együtt feljavíthatjuk menyasszonyi megjelenésed, hogy az esküvő napján a tökéletes formád hozhasd.

KIA Drótékszerek

Szeretek a menyasszonyokkal közösen dolgozni, gondoskodok arról, hogy a tökéletes menyasszonyi kiegészítőket válaszd, ami tükrözi a személyiségedet, szépen illeszkednek a ruhádhoz, és javítja az esküvő napján kialakult általános megjelenésedet. Egyértelműen figyelek a részletekre és az elegáns dizájnra, amely lehetővé teszi, hogy a legkiválóbb alkatrészek felhasználásával lenyűgöző darabokat tervezzek. Mindent aprólékosan, kézzel készítek.

Esküvői hajdísz

Szorosan együttműködök veled, hogy egyedi menyasszonyi kiegészítőket készítsek, amelyek kifinomult stílusúak, kizárólag Neked készülnek, és teljes összhangban állnak a menyasszonyi megjelenéseddel. Arra törekszek, hogy személyes és egyedi élményt kínáljak ügyfeleimnek. Minden menyasszony személyre szóló figyelmet kap, elkötelezett és meghitt szolgáltatással a kezdeti tervezéstől kezdve egészen az alkotásig és szállításig.

Esküvői hajdísz

Minden esküvői hajdísz gondosan puha selyempapírba és dobozba van csomagolva. Ez lehetővé teszi, hogy az elkövetkező években megőrizze szépségét, és biztonságban legyen. Ezek a nagyon különleges menyasszonyi kiegészítők évekig ápolhatók, és gyönyörű örökségként őrizhetők meg a jövő generációi számára.


Minden darab kézi munkával készül, így nincs két teljesen egyforma darab. Megrendelésed legfeljebb 4 héten belül elkészítem és biztonságosan kézbesítem. Ha hamarabb szeretnéd, kérlek, vedd fel velem a kapcsolatot, mert mindig igyekszek megfelelni az igényeknek.

Esküvői fülbevalók:

Emlékszünk az első randevúkon és különleges alkalmakkor viselt ékszerekre. De legyünk őszinték, mindig találhatunk ürügyet arra, hogy új párral gazdagodjunk! Menyasszonyi ékszer? A tét kissé magasabb, de ne aggódj, itt van 2 cikk, amelyek segítenek kiválasztani a tökéletes darabot…

Esküvői hajdísz kisokos

Menyasszonyi fülbevaló a nagy napra

Shopping Cart