Esküvő 2024-ben? Ezek a legszerencsésebb napok!

Miután megünnepelted az eljegyzést, az esküvő dátumának kiválasztása az egyik első és legfontosabb feladat, amelyet meg kell oldani. Végtére is, enélkül nem küldhetsz esküvői meghívót, nem bérelhetsz fel szolgáltatókat, és nem egyeztetheted össze a többi részletet az esküvővel kapcsolatban! Ráadásul, ha figyelembe vesszük azt a tényt, hogy ezt a napot minden évben ünnepelni fogod életed hátralévő részében, különösen világossá válik, hogy a tökéletes dátum kiválasztása miért olyan feladat, amelyet nem szabad könnyedén kezelni. Számos szerencsés napot kell megfontolni a lakodalomnak, amelyek az asztrológiától a numerológiáig mindenen alapulnak. Itt vannak a napok, amikor a legszerencsésebb lesz az esküvő 2024-ben.

Amikor eldöntöd, melyik dátumot írod be naptárba, a legtöbb pár olyan tényezőket vesz figyelembe, mint az időjárás, az évszak, az előadók vagy helyszínek elérhetősége, a költségvetés, a kulturális vagy vallási vonatkozás, a kapcsolatotok szimbolikus dátumai vagy bármilyen más személyes dolog.

A párok gyakran előnyben részesítik a kedvező esküvői dátum kiválasztását, hogy pozitív energiával és harmóniával induljanak útjukra. Ezzel azt remélik, hogy értelmes kezdetet teremtenek, és csökkentik annak a valószínűségét, hogy esetleges akadályokba vagy kihívásokba ütköznek házasságukban. Ha babonás vagy, ha kultúrád a kedvező dátumokat tartja szem előtt, vagy ha egyszerűen csak azt reméled, hogy a következő fejezetet a jólét ígéretével kezded, érdemes lehet a szerencsét is figyelembe venni az esküvő dátumának meghatározásakor.

A zodiákus szerint ekkor lesz legszerencsésebb az esküvő 2024-ben

Az újhold az egyik legkedvezőbb dátum, mert reményt, potenciált és új kezdeteket jelképez, ami az a romantika és pozitivitás, amelyre minden pár vágyik a házasságához. Ez a holdfázis körülbelül havonta egyszer fordul elő. 2024-ben az újholdak január 11-én, február 9-én, március 10-én, április 8-án, május 7-én, június 6-án, július 5-én, augusztus 4-én, szeptember 2-án, október 2-án, november 1-jén, december 1-jén és december 30-án lesznek. Azoknak, akik jobban szeretik a hétvégi esküvő gondolatát, kifejezetten jó hírünk van: 2024-ben február 9., július 5., november 1. péntekre esik.

Az évnek vannak bizonyos időszakai, amikor az újholdakat különösen áthatja a szerencse. Mivel a Mérleg jegy a társasággal kapcsolatos, a Mérleg-szezonban, 2024. október 2-án bekövetkező újhold különösen kedvezőnek tekinthető. A Bak szezonban az újholdak is tele vannak szerencsével. Ez a jegy a hosszú élethez, a kitartáshoz és az elszántsághoz kapcsolódik. 2024-ben ez a dátum december 30.

Azok a napok, amikor napfogyatkozás történik, szintén szerencsés dátumok a házasságkötéshez. Bár ezek a jelenségek – amikor a Nap, a Hold és a Föld egy vonalba kerül – ritkák, alapvetően egy feltöltött újholdról van szó. A napfogyatkozás várhatóan 2024. április 8-án lesz.

A Jupiter az egyik legszerencsésebb bolygó, amely bőségéről, beteljesüléséről és jólétéről ismert. A bolygó lassan mozog, körülbelül 13 hónapot vesz igénybe, amíg az egyik csillagjegyből a másikba utazik, és szerencsésnek számít az a nap, amikor a Jupiter egy másik jegyre lép. 2024-ben a Jupiter május 1-jén a Kos csillagjegyből a Bika jegybe költözik.

A kínai naptár szerint ekkor lesz legszerencsésebb az esküvő 2024-ben

A sikeres, hosszú távú házasság valószínűségének növelése érdekében a kínai naptárban is meghatározhatod az esküvő dátumát. A kínai állatövi naptár szerint augusztus 8-a a legszerencsésebb nap a házasságkötésre 2024-ben – és minden azt követő évben. Az ázsiai kultúrák szerint a nyolcas szám a végtelent jelenti. Házassági összefüggésben alkalmazva két ember közötti végtelen szerelmet szimbolizálja. Mivel augusztus az év nyolcadik hónapja, augusztus 8-án, ha kimondod az igen-t, még inkább pozitív hatást gyakorolsz a kapcsolatodra. Ha augusztus 8-a nem működik a saját személyes naptáraddal, a hónap bármely nyolcadik napja, legyen az február 8. vagy október 8., további szerencsét hoz a házasságban.

Bár augusztus 8-a az év legszerencsésebb napja az esküvők számára, számos más, szerencsés dátumot érdemes megfontolni a 2024-es, kínai naptár szerint a Sárkány évére. Ha ekkor házasodsz, a legszerencsésebb hónapok május, július, augusztus, október és november. Eközben a legszerencsésebb napok a 2, 8, 13, 14, 17, 20, 25 és 29. Tehát a fent említett napok és hónapok bármelyikét kombinálhatod, például május 25-ét vagy augusztus 17-ét, hogy meghatározd a szerencsés esküvő dátumát.

Figyelmeztetés: Érdemes lehet kerülni a négyes számot. Legyen az a negyedik hónap (április) vagy bármely hónap negyedik napja. A szám állítólag balszerencsét hoz a házasságban, és gyakran a halállal társítják.

A legszerencsésebb házasságkötési napok 2024-ben, a hindu naptár szerint

Számos szerencsés nap van a 2024-es esküvőhöz. Ha azt reméled, hogy az év első hónapjában sikerül férjhez menni, a pároknak érdemes megfontolni a január 16., 17., 21., 22., 27., 28. és 30. napját. A következő hónapban, februárban is sok szerencsés napot kell szem előtt tartani, például február 1., 2., 4., 6., 7., 8., 12., 14., 18., 19., 24., 25., 26., 27. és 28. Március 1., 2., 3., 4., 5., 7., 11. és 12. a fogadalomváltás szerencsés napja. Ha a tavaszi ünnepség kedvezőbbnek hangzik, akkor április 18., 19., 20., 21., 22., 24., 25., 26. vagy 28. Májusban és júniusban nincsenek szerencsés napok.

Július sok ígéretet rejt magában, július 2., 3., 4., 9., 11., 12., 13., 14. és 15. Augusztusban, szeptemberben és októberben van még egy száraz időszak, de az év többi része átadja a helyét a kedvező dátumoknak. November 13., 17., 18., 22., 23., 24., 25., 26., 28. és 29. a hindu naptár szerint szerencsésnek számít. Ha az év végén szeretnél házasságot kötni, akkor december 2., 3., 4., 5., 10., 11., 12. és 14. szerencsés versenyző.

A numerológia szerint ekkor lesz legszerencsésebb az esküvő 2024-ben

Ha spirituális vagy, érdemes figyelembe venni a numerológiát az esküvő dátumának kiválasztásakor. A numerológia szerint az ismétlődő számok (más néven angyalszámok) fontos üzenetet közvetítenek az univerzumból. Ezért áldásos lesz a házasság, ha egy olyan dátumhoz ​​kötöd, amin számminta vagy számsor van. Ahhoz, hogy szimmetriát és szerencsét hozz a 2024-es esküvődbe, válassz egy hónapot és dátumot a kettes vagy négyes számmal. Mivel február és április az év második és negyedik hónapja, mindkettőnek van néhány szerencsés napja a számmisztika alapján. Februárban 24/2/2, 24/2/4 és 24/2/24 lesznek a legkedvezőbb dátumok. Áprilisban a 24/4/2, 24/4/4 és 24/4/24 is előnyös napok.

A fenti dátumtartományokban említett kettes és négyes szám pozitív hatással van a kapcsolatokra a numerológia szerint. A kettes szám harmóniát, egyensúlyt és békét jelképez. A négyes szám a tervezést, az elkötelezettséget és a gyakorlatiasságot jelenti, amelyek mind fontos tulajdonságok az új házasságban. Mindeközben a 222-es angyalszám 24/2/2-ben pozitív eredményeket jelez a kapcsolatodban, így kiváló választás esküvőre. Egy másik angyalszám, a 2424 22/2/24-ben és 24/4/24-ben az egyensúlyhoz, stabilitáshoz, türelemhez és eltökéltséghez kapcsolódik. Mivel a 2424 tele van szerencsével és jelentéssel, ha bármelyik hónap 24-én kimondod az igen-t, akkor a nagy napod és a házasságod is jólétet tölt be.

Tetszett a cikk? Oszd meg Facebookon!

Szólj hozzá!

Shopping Cart