Esküvői hajdísz

Az egyedi hajdísz drágább, mint a tömeg termék?

A tömegesen gyártott dolgok kevesebbe kerülnek, ahogy az várható is. De az igazság az, hogy nem biztos, hogy sokkal költségesebb egy egyedi hajdísz, mint egy Kínából berendelt készen megvásárolható tucat termék. Igen, jól olvastad! Szóval miért ne lehetne valami személyre szabott és egy kicsit különleges?

Piros hajtű a koszorúslányoknak

Ezeket a piros csiszolt üveg gyöngyös, strasszos, virágos, arany színű drótos hajtűket Csilla rendelte tőlem. Különleges ajándéknak szánta, hiszen rendhagyó módon, piros esküvői ruhában járult az oltár elé és ezekkel a hajtűkkel mondott köszönetet a lánybúcsúján résztvevő lányoknak. Természetesen a lányok, akkor még nem tudták, hogy a hajtű amit a nagy napon viselni fognak, Csilla nagy hajdíszének kicsiny másai lesznek!

Esküvői hajdísz

4 dolog, amire figyelj menyasszonyi hajdísz vásárlásakor

Mielőtt elkezdenél gondolkodni azon, hogy milyen a megfelelő menyasszonyi hajdísz, néhány dolgot át kell gondolnod, mielőtt bármit is vásárolnál. Természetesen a menyasszonyi ruha a fő és legnagyobb vásárlás, de nem szabad alábecsülni a megfelelő menyasszonyi kiegészítőket, amelyek teljesen feldobják megjelenésed és személyessé teszik.

Kőműves Petra és Priskin Tamás – Esküvő Classic

Martonvásárba, a kastély parkjába és a Postakocsi Étterembe hívtuk meg Kőműves Petrát és Priskin Tamást, hogy újraélhessék esküvőjük pillanatait. Arra nem is gondoltunk, hogy egy akkor elmaradt álmukat is valóra válthatjuk!

Koszorúslány ajándék ötletek

Nincs annál különlegesebb esemény, mint amikor eljegyez életed szerelme, vagy a koszorúslányod felkérése. Mit takar a tökéletes koszorúslány ajándék? Melyek a legjobb ajándékok, és hogyan kell megünnepelni az alkalmat? Első számú szabály: tedd különlegessé! Második szabály: légy kreatív! Olvass tovább, hogy megtaláld mindazt, amit tudnod kell a tökéletes, pénztárcabarát koszorúslány felkérő ajándékokról.

9 klasszikus menyasszonyi fejpánt

A menyasszonyi fejpántok a legmenőbb új esküvői kiegészítők. Miért? Nemcsak frissnek és modernnek tűnnek, de menyasszonyi kiegészítők is, amelyeket újra felvehetsz. Ráadásul ezek az arckeretező darabok pénztárcabarát megoldást kínálnak arra, hogy feldobd menyasszonyi összeállításod, miközben kifejezd személyes stílusod.

Hajfüzér viselése, rögzítése

Menyasszony vagy? Akkor azt fogod tapasztalni, hogy szókincsed tele van új szavakkal és kifejezésekkel, és nagyon valószínű, hogy a “hajfüzér” nem olyan kifejezés, amellyel találkoztál, mielőtt elkezdted volna tervezni esküvőt. A hajfüzér jelenleg a legsokoldalúbb kiegészítő. Személy szerint úgy gondolom, hogy ezek a legjobb befektetések, mivel rengeteg lehetőség van bennük. Ha szükséged van egy kis inspirációra a hajad formázásához, hasznosnak találhatod ezt a bejegyzést – példákat és képeket tartalmaz, amelyek remélhetőleg adnak néhány ötletet, hogyan viselheted a sajátodat.

Shopping Cart