Menczel Andrea és Krausz Gergő – romantika a kastélyban

Sűrű színházi próbáik között tartott egy rövid szünetet Menczel Andrea és Krausz Gergő, hogy klasszikus környezetben bújjanak a menyasszony és a vőlegény bőrébe. Játékesküvőjük dátuma azóta piros betűs ünnep számukra, hiszen a nap végén valóban sor került a lánykérésre.

Halastyák Fanni és Szlépka Armand tavasszal Tokajban

Halastyák Fannit a legtöbben úgy ismerik: Nemazalány. A dalszövegíró-dalszerző-előadó Szlépka Armanddal, a Való Világban feltűnt VV Mohhal alkot egy párt, és örömmel vettek részt a tokaji kiránduláson és beszéltek kapcsolatukról és szakmai kihívásokról. Az ország egyik legszebb vidéke Tokaj, ami a házasulandóknak is egyik kedvenc helye. Fanni és Armand kézfogóját a kikelet friss színeivel rendeztük be a történelmi borvidéken.

Lissák Laura és Hegyes Bertalan a parkettől az oltárig

Bár a Dancing with the stars parkettjén nem egy párként táncoltak, Hegyes Bertalan és Lissák Laura között mégis jó barátság alakult ki. A közös munka, a sok próba és a gyönyörű táncok, amikkel hétről hétre elkápráztatták a közönséget, bennük is kedves emlékként élnek. Ezekből néhány lépést az esküvői fotózáson is megmutattak, bozonyítva, hogy táncolni tényleg párban az igazi.

Lissák Laura és Hegyes Bertalan – Esküvő Classic – Werk fotók

Szélsebesen elrepült a 2022-es év, így el is érkeztünk az Esküvő Classic utolsó 2022-es magazin megjelenéséhez, amiben megnézheted Hegyes Bertalan és Lissák Laura szabadkígyósi fotózása eredményét!
Keresd december 8-tól az újságárusoknál vagy digitális formában a www.laptapir.hu oldalon keresztül, hogy kedvenc esküvői magazinod bárhol, bármikor veled lehessen!

Esküvői hajdísz

Az egyedi hajdísz drágább, mint a tömeg termék?

A tömegesen gyártott dolgok kevesebbe kerülnek, ahogy az várható is. De az igazság az, hogy nem biztos, hogy sokkal költségesebb egy egyedi hajdísz, mint egy Kínából berendelt készen megvásárolható tucat termék. Igen, jól olvastad! Szóval miért ne lehetne valami személyre szabott és egy kicsit különleges?

Piros hajtű a koszorúslányoknak

Ezeket a piros csiszolt üveg gyöngyös, strasszos, virágos, arany színű drótos hajtűket Csilla rendelte tőlem. Különleges ajándéknak szánta, hiszen rendhagyó módon, piros esküvői ruhában járult az oltár elé és ezekkel a hajtűkkel mondott köszönetet a lánybúcsúján résztvevő lányoknak. Természetesen a lányok, akkor még nem tudták, hogy a hajtű amit a nagy napon viselni fognak, Csilla nagy hajdíszének kicsiny másai lesznek!

Esküvői hajdísz

4 dolog, amire figyelj menyasszonyi hajdísz vásárlásakor

Mielőtt elkezdenél gondolkodni azon, hogy milyen a megfelelő menyasszonyi hajdísz, néhány dolgot át kell gondolnod, mielőtt bármit is vásárolnál. Természetesen a menyasszonyi ruha a fő és legnagyobb vásárlás, de nem szabad alábecsülni a megfelelő menyasszonyi kiegészítőket, amelyek teljesen feldobják megjelenésed és személyessé teszik.

Shopping Cart