4 tilos dolog oltár elé sétáláskor

Az esküvői szertartás lehet a legjelentősebb pillanat valaki életében. Minden szem rád és a partneredre szegeződik, amikor együtt léptek életetek következő szakaszába. Bár a szertartásnak nem kell halálosan komolynak lennie, azért vannak pillanatok amire érdemes odafigyelni. Az oltár elé vonulást teljesen egyedivé lehet tenni, vannak, akik kész koreográfiával esetleg tánccal vonulnak a vendégek előtt. Van …

4 tilos dolog oltár elé sétáláskor Read More »

Esküvőszervezés 5 hibája, amit kerülj el!

Ha éppen az esküvődet tervezed, mind megértjük, hogy ez egy nagy odafigyelést igénylő időszak. Természetesen minden menyasszony és vőlegény el szeretné kerülni az esküvőszervezés hibáit. Ennek az egyik legjobb módja, ha mindent előre megtervezel és a lehető legtöbb kutató munkát fekteted a projektbe. Azért előfordul, hogy így is érdemes profiktól kérni egy kis segítséget. Ha szeretnéd, hogy minden zökkenőmentes legyen, ne félj segítséget kérni. Kerüld el a gyakori esküvő szervezési hibákat, hogy elkerüld a sok stresszt.

Esküvői social média etikett – 8 dolog, amit vendégként kerülni kell

Amikor már mindenki felöltözik és készen áll az ünneplésre, természetes, hogy dokumentálni akarja az alkalmat. Ez különösen igaz az esküvőkre, amelyek tökéletes táptalajt adnak a közösségi médiának. Sokan még saját hashtagekkel is érkeznek a nagy eseményre. De mielőtt felemelnéd a telefonod, hogy felvedd az esküvőt, vagy feldobnál egy mosdóban lőtt szelfit a menyasszonnyal, érdemes megállni a a közzététel előtt. Annak bizonyítására, hogy a pár érdekeit tartod szem előtt, kövesd nyolc esküvői etikett tanácsunkat.

Top 5 koszorúslány ruha trend 2024

A modern koszorúslány ruha választéka hatalmas és változatos lett az elmúlt néhány évben. Az egyediség korszakát éljük a násznép megjelenését illetően és rengeteg stílus közül választhatunk amikor a nagy napra öltözködünk. Eltávolodtunk a nagyon hagyományos ruháktól és megjelenéstől. Viselhetünk különböző ruhákat, nem kötelező egyforma ruhát hordaniuk a koszorúslányainknak. Lehetséges az, hogy a koszorúslányaink különböző stílusú és fazonú ruhákat viseljenek, akár azonos színben. A fenntartható divat korszakát éljük, így a koszorúslány ruha újbóli viselésének gondolata kulcsfontosságú szempont lehet amikor kiválasztjuk a tökéletes ruhát. Nagy szerepet játszhat olyan darabok kiválasztása amit későbbiekben akár a mindennapi ruhatárba is be tudunk építeni.

6 legszebb színpaletta októberi esküvőre

Bár a legtöbb ember azt hiszi, hogy az esküvői szezon nyáron van. Tévedés! Az elmúlt években az októberi esküvő az egyik legdivatosabb dolog. Érthető, hogy a párok miért versenyeznek egymással a dátumokért ebben a csodás hónapban. Ebben az időszakban már a fák lombjai festői színekre váltanak, és csodálatos hátteret adnak egy-egy szertartásnak. Igen, mi is szeretjük a zöld esküvőket, de azért a narancs és a barna ezernyi árnyalata talán még izgalmasabb. És végül, de nem utolsósorban, hangulatos, ünnepi légkör társul ehhez a hónaphoz, ami segít megerősíteni a vidám hangulatot a buliban.

5 esküvői hagyomány, amelyet tudnod kell

Az esküvői hagyomány a pár származásától, vallásától, etnikai hovatartozásától, kultúrájától, életmódjától függően változik. Országszerte találkozhatunk olyan párokkal, akik ragaszkodnak az ősi hagyományokhoz, vagy kitalálják a sajátjukat, és saját bélyegüket hagyják az esküvőkön. Ennek ellenére vannak olyan régi hagyományok, amelyeket a párok többsége még mindig betart. Például az esküvői torta és az első tánc még mindig a legtöbb esküvő alapelemének tűnik.

Eső az esküvő napján

Ha megszállottan nézegeted az időjárás-alkalmazást az esküvőd előtt, és látod, hogy felbukkan az ominózus felhő ikon, akkor könnyen pánik módba válthatsz. Akár szitáló esőt, akár felhőszakadást jelez az előrejelzés, attól tartasz, hogy a menyasszonyi ruhád megsérül? Vagy, hogy jól sikerülnek-e a fényképek? Természetesen egy tökéletes napsütéses, kék égboltos időről álmodoznak a párok, de az eső az esküvő alatt nem bosszantó. Valójában egy kis hideg zuhany jót tesz.

12 sztár, aki esküvői szertartás vezetője lett

Az anyakönyvvezető és a pap felelős a nagy nap legfontosabb pillanatáért. Ők azok, akik lebonyolítják a ceremóniát, és ezzel törvényessé és hivatalossá teszik a nászt, az ő útmutatásuk nélkül nem lenne lehetséges az esketés. Azok a párok, akik polgári vagy egyházi esküvőt tartanak, gyakran választanak egy különleges személyt. A legtöbb ember számára ez azt jelenti, hogy egy családtagot vagy közeli barátot kérnek fel az esküvői szertartás feladatainak elvégzésére. De néhány szerencsés páros képes volt az A-listás tehetségeket bevonni a szertartásba azzal, hogy egy hírességet kért fel a hivatali feladatok ellátására. Szeretnéd tudni, hogy mely hírességek vehetik fel hivatalosan az „esküvői ügyintéző” szerepet az önéletrajzukba? Olvass tovább!

Hogyan ne kérj nászajándékot?

Amint barátaid és családtagjaid megkapják a meghívójukat az esküvőre, elkezdik fontolóra venni a tökéletes öltözéket és keresni fogják az ideális esküvői ajándékot. De mi van akkor, ha nem szeretnél nászajándék hegyekben úszni? Fontos, hogy ezeket az információkat előre megosszuk a vendégekkel.

10 híresség, aki esküvőn énekelt

A házassági okirat aláírása után végre eljött az idő, hogy a lagzin együtt ünnepeljen az ifjú pár a barátokkal és a családdal. A kiválasztott dalok és az ünnepségre bérelt zenekar nagymértékben felelős a buli hangulatának meghatározásáért. Egy pörgős zene, híresség, jó előadó gyorsan teltházas táncparkettet hoz létre, amely mindig emlékezetesebb és élvezetesebb élményt nyújt minden jelenlévő számára.

Shopping Cart