4 tilos dolog oltár elé sétáláskor

Az esküvői szertartás lehet a legjelentősebb pillanat valaki életében. Minden szem rád és a partneredre szegeződik, amikor együtt léptek életetek következő szakaszába. Bár a szertartásnak nem kell halálosan komolynak lennie, azért vannak pillanatok amire érdemes odafigyelni. Az oltár elé vonulást teljesen egyedivé lehet tenni, vannak, akik kész koreográfiával esetleg tánccal vonulnak a vendégek előtt. Van azonban néhány szabály, ami evidens lehet, mégis sokan megfeledkeznek róluk. Felsorolunk néhány hibát amire figyelj a nagy napon.

Tedd el a telefont

Legtöbbször az életben nincs azzal gond, ha a kezedben van a telefonod. A modern korban általában mindig velünk vannak ezek a technikai eszközök, mivel ma részei a mindennapjainknak. Az esküvői ceremónia azonban nem tartozik ezek közé a pillanatok közé. Ne foglalkozz az üzenetekkel és hívásokkal az esküvőd alatt. Ha szeretnéd, hogy a szertartás élőben közvetítve legyen, inkább kérj meg ismerőst vagy profi szakembert, aki ezt megteszi. Valaki biztosan elvállalja ezt a munkát helyetted.

Rágógumi

Látni azt, hogy valaki úgy mondja ki a boldogító igent, hogy közben rágózik, senkinek sem kellemes élmény. Később az esküvői videódon és a fotókon sem túl elegáns látványt nyújt. Mielőtt elkezdenétek bevonulást, mind a ketten ügyeljetek arra, hogy kivegyétek a rágót.

Ne legyél részeg

Bár teljesen rendben van ha az esküvő előtt néhány pohár pezsgővel ünnepelsz, de az oltár felé haladva nem hiszem, hogy szeretnél botorkálni. Figyelj oda arra, hogy mennyi alkoholt fogyasztasz a bevonulás előtt. Fontos, hogy a megfelelő állapotban legyél a szertartáson. Ez nemcsak párra vonatkozik, hanem a násznép tagjaira is.

Későn érkezni az oltár elé

Számos ok miatt kezdődhetnek később esküvők: technikai gondok, egészségügyi vészhelyzetek. De a házasulandóknak mindig érdemes odafigyelni a menetrend tartására. Igyekezz, hogy ne késs el a saját esküvődről, hiszen mindenki csak rád vár.

Tetszett a cikk? Oszd meg Facebookon!

Szólj hozzá!