Lissák Laura és Hegyes Bertalan a parkettől az oltárig

Bár a Dancing with the stars parkettjén nem egy párként táncoltak, Hegyes Bertalan és Lissák Laura között mégis jó barátság alakult ki. A közös munka, a sok próba és a gyönyörű táncok, amikkel hétről hétre elkápráztatták a közönséget, bennük is kedves emlékként élnek. Ezekből néhány lépést az esküvői fotózáson is megmutattak, bozonyítva, hogy táncolni tényleg párban az igazi.

EC: Bár a Dancing with the starsban riválisokként léptek színpadra, fotózásunkon elég fesztelen volt köztetek a hangulat. A kamerák mögött jó barátságot ápoltok?
Laura: Bercivel már régóta ismerjük egymást, de igazán jó barátság azóta alakult ki, hogy bekerültünk a DWTS profi táncosai közé. Az évek során egy baráti társaság lettünk, de emellett összeköt minket az is, hogy nagyon szeretünk együtt tanítani, ötletelni, sőt az influenszer munkáinkban is sokszor egymás segítségére vagyunk. Szerintem sosem tudnánk egymás riválisai lenni, inkább segítjük egymást, amiben csak tudjuk.
Berci: Laurával nagyon jóban vagyunk. Az első évad előtt is ismertük már egymást a versenytáncos világból, sőt volt egy időszak, amikor egy klubban is táncoltunk Budapesten, de igazán jóban a műsor alatt és után lettünk. Igazából szerintem sosem tekintettünk egymásra riválisként, mert ez a műsor, a sok közös munka, a kreatívkodás, majd az együtt tartott csoportos táncórák barátokká összekovácsoltak minket.

EC: Hogy érteztétek magatokat esküvői környezetben? Kimozdítottunk benneteket egy kicsit a komfortzónátokból?
Laura:
Ebben az évben több esküvői fotózáson volt szerencsém részt venni, de az, hogy Berci volt ezen a fotózáson a partnerem, megkönnyítette a helyzetet, hiszen mi egymás táncpartnereiként is funkcionálunk, így nem idegen, ha egy kicsit közelebb kell lenni a másikhoz. Az esküvői környezet mindig elgondolkodtató, hiszen valahogy így egy kicsit belehelyezheti magát az ember egy olyan szituációba, amelyről reméli, hogy egyszer igazából is átélheti az igazi szerelmével.
Berci: Teljes mértékben! Voltam már fotózásokon, de ilyen jellegűen még sosem. Örültem neki, hogy egy-két táncos mozdulatot is kellett használnunk, mert így egy kicsit otthonosabban éreztem magam, rutinosabb voltam a mozgásokban. De aztán közben rájöttem, hogy nem sokkal másabb szerelmespárként pózolni, mint egy szerelmes Rumbát előadni egy táncpartnerrel, úgyhogy végülis nagyon élveztem. Laura pedig szerintem igazi profi a fotózásban, modellkedésben, borzasztóan jól áll neki ez az egész.

EC: Van már elképzelésetek, hogy milyen lenne a saját nagy napotok?
Laura:
Sokszor megfordul a fejemben, hogy milyen lehetne az a bizonyos nap. Egy biztos, hogy egy hatalmas, fergeteges bulinak kell majd lennie, talán valamilyen vízpart közelében.
Béci: Bár boldog párkapcsolatban élek – amit tudatosan nem reklámozok a social média felületeimen -, még nem gondolkodtam ezen a kérdésen. De egy biztos: azon a napon minden vendégnek táncolnia kell hajnalig! Elég nagy a család és a baráti kör együtt, úgyhogy óriási buli lenne.

EC: Milyen táncot választanátok a saját esküvői nyitótáncotokhoz?
Berci:
Én egy angol keringőt választanék, mert szerintem ez az egyik legszebb tánc. A lassúságából adódóan nagyon nehéz – szépen – eltáncolni, de szerintem nekem menne (nevet). Viszont én többet is táncolnék… a másik egy pörgös latin tánc lenne. Jive vagy cha-cha-cha.
Laura: Én is az angol keringőt mondanám, hiszen ezzel egy nagyon meghitt pillanatot lehet átadni magunknak és a szeretteinknek egyaránt.

EC: Három évad óta oszlopos tagjai vagytok a DWTS profi táncosainak. Mi a legkedvesebb élményetek a műsorral kapcsolatban?
Laura:
Majdnem mindig eljutottam a döntő kapujáig. Az ott lévő emberek, akikkel együtt dolgoztunk, szinte már a második családunk. Az a munkamorál, amivel mindannyian dolgozunk, motiváljuk egymást, elképesztő erővel bír. Nem tudok egyetlen dolgot kiemelni, az egész egy csoda.
Berci: Az, hogy háromból két évadban is magasra emelhettük a trófeát a sztárpárjaimmal, felejthetetlen és örök élmény marad. De a közös próbák, a színfalak mögötti izgulás, poénkodások, egy-egy biztató szó a szerkesztőktől, stábtagoktól, a csapatmunka az ami igazán megmarad bennem. És az sem elhanyagolható, hogy a legtöbb nyitányban együtt táncoltunk Laurával.

EC: Milyen táncokat ajánlanátok a 2023-as esküvői szezonra?
Laura:
Tapasztalataink alapján egyre népszerűbbek az esküvői táncok. Szerintem nagyon menő, hogy ha egy esetleges táncpárbaj is megjelenik a parketten, amiben a pár kedvenc zenéiből hallható egy összeállítás, amire személyre szabva készül a koreográfa.
Berci: Örülök, mert azt látom, hogy egyre merészebbek a párok, és bevállalnak nem szokványok nyitótáncokat is, mint például a cha-cha-cha vagy a samba. Mindemellett most már a bécsi keringőben és az angol keringőben is rengeteg újítást, modernizálást alkalmaztunk az elmúlt időszakokban, így a klasszikus táncokat is új, mai köntösben lehet eltáncolni. A fontos szerintem, hogy a pár a saját elképzeléseihez, saját érzéseihez válassza azt a táncot, ami leginkább őket jellemzi.

Laura ezeket a KIA Drótékszereket viselte a fotózáson:

MENYASSZONY ÉS VŐLEGÉNY:
Lissák LauraHegyes Bertalan
FOTÓ: Withyouphoto
VIDEÓ: Józsa Film
HELYSZÍN: Szabadkígyósi Wenckheim-kastély
SMINK: Grósz-Vámos Hédi
FRIZURA: Vágner Fanni
MENYASSZONYI RUHA: Estrella Bridal
ÖLTÖNY: BONO Menswear Store
ÉKSZER ÉS GYŰRŰ: Green Gold Ékszer Manufaktúra
TORTA & SÜTEMÉNY: Porcukor Kézműves Cukrászműhely
CUKORVIRÁGOK: botanka – Molnár-Farkas Katalin
TÁBLA: Kredenc
MEGHÍVÓ, PAPÍRDEKORÁCIÓ: decorrent_diszitomuhely
ESKÜVŐI ENTERIŐR DEKORÁCIÓ, VIRÁGDEKORÁCIÓ, TEXTÍLIA, ÉTKÉSZLET, SZÉK: V-Art Rendezvényszervezés
CSOKOR, VŐLEGÉNYKITŰZŐ & ESKETŐHELY-, BOLDOGSÁGKAPU-DEKORÁCIÓ: Heart Made Virágüzlet
HAJDÍSZ: KIA Drótékszerek
SZERTARTÁSVEZETŐ: Patik Annabella

Szólj hozzá!

Shopping Cart