Esküvői hajdísz

Az egyedi hajdísz drágább, mint a tömeg termék?

A tömegesen gyártott dolgok kevesebbe kerülnek, ahogy az várható is. De az igazság az, hogy nem biztos, hogy sokkal költségesebb egy egyedi hajdísz, mint egy Kínából berendelt készen megvásárolható tucat termék. Igen, jól olvastad! Szóval miért ne lehetne valami személyre szabott és egy kicsit különleges?

Évekkel ezelőtt, amikor Niki barátnőm férjhez ment, gyönyörű menyasszonyi ruhát viselt, ami tökéletesen passzolt hozzá. Megkérdeztem, hogy honnan szerezte, és azt mondta, varrónő készítette neki. Az első gondolatom az volt: „Hú, ez bizony egy vagyonba került!” De valójában Niki sokkal kevesebbet fizetett érte, mint hittem. Nem kellett külön fizetnie a tervezésért. Aszerint választotta ki a neki tetsző anyagot és a dizájnt, hogy miben érezte jól magát, és ami megfelelt a költségvetésének.

Amikor elkezdtem ékszereket, esküvői hajdíszeket készíteni, azt készítettem, amit úgy gondoltam, hogy az emberek akarnak. De az egyéni kérések lángra lobbantották a lelkemet. A kreatív kihívás és az a személy, akinek dolgoztam, mindent sokkal személyesebbé és különlegesebbé tett.

Az esküvői ruhákhoz hasonlóan az egyedi hajdísz nálam úgy készül, hogy illeszkedjen a hajtípusodhoz és stílusodhoz. Ez azt jelentheti, hogy meg kell keresni a hajtípusodhoz legjobban illő kiegészítőt, hogy egész nap kényelmes viselet legyen, hogy kitűnjön a hajadban, vagy igazodjon a ruhádhoz, a virágaidhoz, az esküvői témához.

Biztos vagyok benne, hogy sok tervezőnél, kézművesnél hasonló a helyzet: nincs raktáron több, ugyanabból a termékből. Így általában rendelésre készítek dolgokat. Az igazság az, hogy megtekintheted a webshopom bármely termékét egy iránymutatásért, hogy képet kapj arról, mennyibe kerülhet álmaid ékszere. Nem kérek többet, ha valamit külön Neked készítenek. Soha nem gondoltam a rejtett, extra költségekre. Méltányos árat számítok fel azért az időért, amíg megalkotom a Neked tetsző darabot, így a különböző árkategóriákra vonatkozó ötletek alapján jobb képet alkothatsz arról, hogy valószínűleg mennyibe kerül egy, a weboldalamon látott piros hajkiegészítő, csak kék színben. Még az is előfordulhat, hogy kevesebbe kerül, mint gondolnád.

Egyedi haszdíszek:

Szólj hozzá!

Shopping Cart