4 indok egyedi menyasszonyi kiegészítő választására

Miért válassz egyedi esküvői hajkiegészítőket az esküvődre? Azért vagyok itt, hogy segítsek megérteni, hogy a testre szabott menyasszonyi kiegészítő miért emelheti az általános menyasszonyi megjelenést.

Ez az a nap, amikor teljesen varázslatos akarsz lenni, életed eddigi legkülönlegesebb napja. Mindazokkal körülvéve, akiket szeretsz, és akiknek a tekintete rajtad lesz. Ha a reflektorfényben vagy, biztos akarsz lenni abban, hogy te vagy önmagad legszebb és legragyogóbb változata. Itt az ideje, hogy valóban megmutasd szépséged, személyiséged és egyediséged. Hagyd, hogy vendégeid megbabonázva legyenek, miközben végighaladsz a folyosón. A megfelelő kiegészítők kiválasztása kulcsfontosságú lehet.

Fontos, hogy a kiegészítőket ugyanolyan gondosan mérlegeld, mint a menyasszonyi ruhát. Gondolj csak bele, mennyi időt és gondolkodást fordítasz a kívánt ruhastílus kiválasztására, a szabástól a stílusig mindent, esetleg még azt is, hogy milyen tervezőket szeretsz, és hol próbálhatod fel a ruhákat. A kiegészítőket ugyanolyan gondossággal kell keresni, hogy valóban tökéletességet sugározzanak.

Szóval, most megtaláltad a ruhát, nézzünk a rachelsokhalbridal.com 4 indokját, amiért érdemes testre szabott menyasszonyi hajkiegészítőket választani az esküvő napján…

1. Személyes menyasszonyi kiegészítő

Szeretnéd, ha személyiséged és stílusod elbűvölné szeretteidet az esküvő napján. Mindent ki akarsz sugározni, ami jó benned. Ezeket a tulajdonságokat valóban megtestesítheti, ha gondosan választod ki a testre szabott menyasszonyi kiegészítőket. Az általad kedvelt kiegészítők kiválasztása lehetővé teszi, hogy személyiséged átragyogjon. A ruhához szépen illeszkedő elemek kiválasztása valóban segít a menyasszonyi megjelenés személyre szabásában és emelésében. A testre szabott menyasszonyi kiegészítők bemutatják a saját stílusodat, és könnyedén megjeleníthetik ezt mindenki számára.

Sok leendő menyasszony fordul hozzám édesanyja ékszereivel vagy nagymama gyöngyeivel, és kéri, hogy egy általam készített kiegészítő tervezésébe használjam fel őket. Ez egy nagy kiváltság, és természetesen azt jelenti, hogy nincs ennél személyesebb viselet az esküvő napján. Ha azt szeretnéd, hogy egy különleges ember legyen a közeledben, aki már nincs közöttünk, ez egy hihetetlenül megható és személyes módja ennek.

Olyan fejdíszek vagy ékszerek tervezésére és megalkotására is érkeznek kérések, amelyek tükrözik egy eljegyzési gyűrű formáját/színét/dizájnját, egy örökölt ékszert, sőt még egy nagymama tiaráját is. Semmi sem lehetetlen, és egy ilyen személyes dolog birtoklása, ami nem csak szép, de funkcionális is, valóban extravagancia.

2. Kényelmes menyasszonyi kiegészítő

Ez a testre szabott menyasszonyi kiegészítők egyik eleme, amelyet nem szabad alábecsülni. Ahogy egész nap jól kell érezned magad a ruhádban, ugyanúgy el kell mondanod a kiegészítőidről is. A cipőválasztástól kezdve a fejdíszig minden hihetetlenül fontos, hogy észre se vedd, hogy hordod. Nem szeretnéd eltávolítani őket az esküvő napjának felénél, mert kényelmetlenek. Kiegészítőid egész nap viselheted, és bizonyos esetekben még tovább is!

Beszéljünk a hajdíszekről. A legtöbb kézzel készített menyasszonyi hajkiegészítő teljesen a semmiből, dróttal készül. Ez azt jelenti, hogy teljesen könnyűek, nem terjedelmesek, és könnyedén beleilleszthetők a frizurába. Általában nem ez a helyzet egy tömegesen legyártott darabnál, amelynek teljesen ellentétes hatása van. Különös tekintettel a saját hajdíszeimre, garantálhatom, hogy nem fogod tudni, hogy viseled, mert nem fogsz fejfájástól szenvedni, vagy a nap felénél nem akarod eltávolítani.

3. Egyediség

Igen igen igen! A testre szabott menyasszonyi kiegészítők MINDIG egyediek lesznek Neked. Soha nem lesz két egyforma menyasszonyi kiegészítő, amelyet kézzel készülnek. A két darab között mindig lesz némi eltérés.

Amikor megvásárolod menyasszonyi ruhádat, előfordulhat, hogy mások, akik ugyanabban a butikban jártak, valóban beleszerettek ugyanabba az esküvői ruhába, mint te. Úgy teheted teljesen egyedivé a menyasszonyi ruhát, ha egyedi menyasszonyi kiegészítőket adsz hozzá.

Ha tetszik egy adott fejdísz, egy pár fülbevaló-dizájnom, akkor kérheted, hogy kicsit finomítsak rajta, választhatsz helyette gyöngyöt, ahol strasszt használtam, vagy kérheted, hogy a kiegészítő ezüst helyett arany színben készüljön. Egyediséged, egyéniséged és személyiséged belülről kifelé sugározhat, ha egyedi menyasszonyi kiegészítőket választasz.

4. Menyasszonyi kiegészítő, mint emlék

Legyünk őszinték, az esküvők drága mulatság. Az általad választott termékek/szolgáltatások bizonyos esetekben csak magára a napra vonatkoznak. Amikor ennyit költöttél a nagy napra, milyen csodálatos lenne, ha megtarthatnál valamit abból, amit fizettél? Egyedi menyasszonyi kiegészítőkkel pedig megteheted! Milyen szentimentális lenne, ha újra viselhetnéd őket? Milyen csodálatos lenne, ha mindennap újraélhetnéd életed egyik legkülönlegesebb napjának emlékeit? A KIA Drótékszerekkel teljes mértékben átélheted ezeket az érzéseket. Időről időre viselheted ezeket, amely örökké őrizhető, és örökségként adható tovább generációkon keresztül.

Tehát, ha további indokokra van szükséged, hogy miért válassz testre szabott menyasszonyi kiegészítőket, akkor vedd fel velem a kapcsolatot.

Nagyon szenvedélyesen dolgozom a menyasszonyaimmal, hogy olyan gyönyörű menyasszonyi kiegészítőket tervezzek és készítsek, amelyek összhangban állnak a menyasszonyi megjelenésed többi részével, így biztosítva, hogy az esküvőd napján a tökéletes megjelenésed és érzésed legyen.

Szólj hozzá!

Shopping Cart