Esküvői hajdísz

4 dolog, amire figyelj menyasszonyi hajdísz vásárlásakor

Mielőtt elkezdenél gondolkodni azon, hogy milyen a megfelelő menyasszonyi hajdísz, néhány dolgot át kell gondolnod, mielőtt bármit is vásárolnál. Természetesen a menyasszonyi ruha a fő és legnagyobb vásárlás, de nem szabad alábecsülni a megfelelő menyasszonyi hajdíszeket, amelyek teljesen feldobják megjelenésed és személyessé teszik. Tehát, mielőtt bármit is vásárolnál, olvasd el “4 dolog, amire figyelj menyasszonyi hajdísz vásárlásakor” című írást:

1. Előbb a ruha, aztán a menyasszonyi hajdísz

Kérlek győződj meg arról, hogy kiválasztottad a megfelelő menyasszonyi ruhát! Noha ez a legtöbb ember számára nyilvánvalónak tűnhet, még mindig vannak olyanok, akik meglátnak egy olyan hajkiegészítőt, amibe beleszeretnek, és minden más előtt vásárolják meg! Nem tudsz megalapozott döntést hozni a kiegészítőkről, mielőtt nem tudod, milyen a ruhád nyakkivágása. Hátsó nélküli? Hosszú ujjú, vagy nincs ujja? Felfelé vagy lefelé kell hordanod a hajad? Ahhoz, hogy a menyasszonyi megjelenés összetartó és összehangolt legyen, a ruha legyen az első vásárlás. Csak ezután lehet minden egyéb részletet figyelembe venni.

Esküvői hajdísz
Esküvői hajdísz

2. Menyasszonyi hajdísz a hajpróbára

Ha biztos vagy abban, hogy tudod, hogyan viseled majd a hajad az esküvő napján, akkor érdemes lehet menyasszonyi hajkiegészítőket vásárolni a webshopomból, amiket magaddal vihetsz a fodrászhoz. Azonban, mint sok esetben a menyasszonyi ruha megvásárlásakor, előfordulhat, hogy valami kicsit eltér attól, amire eredetileg gondoltál. Ne felejtsd el, hogy valószínűleg az esküvői ruhád határozza meg, hogyan fogod formázni a hajad. Ideális megoldás a hajpróba, így biztos lehetsz benne, hogy melyik lesz a tökéletes választás. Ne felejtsd, hogy a többi menyasszonyi hajdíszt, menyasszonyi fülbevalót, karkötőt vagy akár cipődíszt is figyelembe kell venned, hogy milyen menyasszonyi hajkiegészítőt válassz, hogy gyönyörűen illeszkedjen.

3. Ékszer

Szem előtt kell tartanod, hogy mit viselsz a mindennapokban. Ne próbáld meg újra feltalálni a spanyol viaszt, válassz a mindennapi kiegészítőidhez hasonlót az esküvő napján is. Például, ha általában nem hordasz hatalmas fülbevalót, akkor nincs ok arra, hogy ilyet viselj az esküvő napján. Általánosságban elmondható, hogy a kevesebb több. Elegánsan és szerényen szeretnél kinézni az esküvőd napján, ezért valóban nem mindig szükséges diadém, fátyol, nyaklánc, fülbevaló és karkötő. Gondosan válaszd ki a megfelelő számú tartozékot, és ne ess túlzásokba. Próbáld ki mindet együtt a nagy nap előtt, és ne fél visszalépni. Az esküvői képek a különleges napod állandó emlékei, és ezt szem előtt tartva bizonyosodj meg arról, hogy a kiegészítő választásod nem túl divatos, mert akkor a fotóid nagyon hamar elavultnak tűnhetnek.

4. A kényelem a kulcs

Tedd fel magadnak a kérdést, hol lesz az esküvő? Szabadtéri esküvőt tartasz? Impozáns étterem? Ezt alaposan gondold át, amikor esküvői cipőt választasz. Nyilvánvaló, hogy a nagy sarkú cipő nem megfelelő, ha a tengerparton házasodsz! A cipő mellett fontos, hogy MINDEN menyasszonyi hajdísz kényelmes legyen, hiszen egész nap viselni fogod. A legtöbb menyasszonyom azért jön hozzám, mert nemcsak valami egyedire vágynak, hanem azt is garantálni tudom, hogy észre sem veszik, hogy egész nap hordják a hajdíszeimet, ékszereimet.

Remélem a rachelsokhalbridal.com tippjei segítettek. Ha bármilyen tanácsra van szükséged a megfelelő menyasszonyi hajdísz kiválasztásához, fordulj hozzám, nagyon szívesen segítek.

Szólj hozzá!

Shopping Cart