Kőműves Petra és Priskin Tamás – Esküvő Classic

Martonvásárba, a kastély parkjába és a Postakocsi Étterembe hívtuk meg Kőműves Petrát és Priskin Tamást, hogy újraélhessék esküvőjük pillanatait. Arra nem is gondoltunk, hogy egy akkor elmaradt álmukat is valóra válthatjuk!

EC: Mit szóltok a felkéréshez?
Petra:
Először kettős érzéseink voltak. Egyrészt nem nagyon szeretünk szerepelni, én például annak ellenére, hogy a közösségi médiában eléggé aktív vagyok, nem nagyon szeretem a fotózásokat. A felkérések közül végül ez volt az egyetlen olyan, amin olyan sokat nem gondolkodtunk, mert így volt alkalmunk kicsit nosztalgiázni, feleleveníteni a saját esküvőnket. Végül egy nagyon is romantikus program lett belőle.
Tomi: Férfifejjel más a helyzet, a férfiak nyilván nem szívesen fotózkodnak, legalábbis én nem. De utólag nagyon örülök, hogy igent mondtunk és részt vettünk a fotózáson, mivel nagyon jó élmény volt, és egy új oldalunkat is meg tudtuk mutatni. Én persze Petra kedvéért is vállaltam, és tényleg nagyon jól éreztük magunkat.

EC: Hogy tetszenek a kész képek?
Petra:
Nagyon szépek lettek, pedig én nagyon kritikus vagyok magammal szemben, de most tényleg elégedett lehetek. Érdekes tapasztalat volt viszont, hogy rájöttünk, ennyi órán keresztül fotózkodni tényleg egy munka, a végére jól elfáradtunk.
Tomi: Nekem is tetszenek a képek, gyönyörű volt a helyszín, szépek voltak a ruhák, amiket viselhettünk, ez is élvezetessé tette a napot. Érdekes ennyire más környezetben is látni magunkat a fotókon.

EC: Ezek szerint tényleg sikerült feleleveníteni az esküvőtöket. Hogyan emlékeztek a sajátotokra?
Petra:
2016-ban házasodtunk össze, és a nagy napot többször is át kellett tenni és szervezni. Az Eb miatt sokszor gondoltuk újra, és végül téli esküvőnk volt, mert nyáron nem lehetett összehozni. Bennem az maradt meg nagyon, hogy az ember nem tudja teljesen megélni a nagy napot. Hiába próbálja, amikor olyan gyorsan zajlanak az események, hogy sodorják magukkal. Ehhez képest a mostani fotózáson nyugodtabban, a stressz nélkül élhettük át a készülődést.

EC: Nyári esküvőt szerettetek volna?
Petra:
Igen, de mivel szerencsére az Eb-re kijutottak a fiúk, az nem jött össze. Aztán szóba került egy tengerparti esküvő, de valami akkor is közbejött, így tartottuk végül decemberben. Most viszont már vannak nyári esküvői képeink is, kicsit emiatt is vállaltuk a fotózást.

EC: Hogy telnek a mindennapjaitok?
Tomi:
Én Győrben, az ETO-ban focizom, már zajlik a szezon, folytatódik a munka. Edzésekkel és mérkőzésekkel telnek a napjaim, és emellett egyengetjük a nyolcéves kislányunk életét, programjait. Ez teszi ki a hétköznapokat, bár nekem a hétvégék sem szabadok.
Petra: Én Sopronban dolgozom, oda ingázom. Egy plasztikai sebész asszisztense vagyok, és nagyon szeretem a munkám, de ezért fárasztó a sok utazás. Amikor korán kelek és este érek haza, akkor nagyon jó, hogy Tomi gondoskodik a kislányunkról. Hétvégén pedig a gyerekekkel vagyunk, a barátnőimmel is összejárunk, akik szintén hozzák a kicsiket.

EC: Őt érdeklik az esküvők?
Petra:
Nem igazán. Bár ritmikus sportgimnasztikára jár, tehát a smink, a szép ruha nem áll távol tőle, de annyira azért nem lányos lány, inkább vagány kiscsaj.
Tomi: Focizni is szeret, de ahogy látjuk, inkább az RSG vonzza, a nyarait is olyan táborban töltötte, azt a közeget érzi magáénak.

EC: A saját esküvőtökön mi volt a kedvenc pillanatotok?
Tomi:
Nekem az volt a legemlékezetesebb, amikor megláttam Petrát az esküvői ruhájában. Gyönyörű volt!
Petra: Az egész! Nagyon jól sikerült a nagy napunk. Rengeteget készültünk a dekorációval, a barátnőimmel még éjjel is fent voltunk és díszítettünk vagy besegítettünk. Nagy részt vállaltam abban, hogy mi milyen legyen, fákat festettem, amivel a szertartás helyszínét díszítettük. Családias, meghitt, hetvenfős esküvő volt, nem voltunk nagyon sokan.

EC: Mit tanácsolnátok a pároknak, akik most szervezik a nagy napot?
Petra:
Én mindenkinek azt mondom, hogy nem kell annyira túlgondolni. Visszagondolva kicsit jobban figyeltem a körítésre, mint saját magamra, és mire az esküvőig elértünk, elfáradtam. Ha most újrakezdhetném, nem foglalkoznék azzal, hogy minden dekor tökéletes legyen, nem próbálnék annyira megfelelni mindenkinek. A strasszmentességet javaslom mindenkinek.

Petra ezeket a KIA Drótékszereket viselte a fotózáson:

MENYASSZONY ÉS VŐLEGÉNY: Kőműves PetraPriskin Tamás
FOTÓ: With You Photo by Zsuzsi Forgács
VIDEÓ: Farkas Ferenc Film
HELYSZÍN: Postakocsi étterem
SZÁLLÁS: Ludwig Hotel
SZERTARTÁSHELYSZÍN-BÉRLÉS: Agroverzum Tudományos Élményközpont, 2462 Martonvásár, Brunszvik út 2
SMINK: Hartó Rebeka
FRIZURA: Fodó Gyöngyi Hair Stylist
MENYASSZONYI RUHA: Bonczó Renáta – R-fashion®
ÖLTÖNY: Lachmann
HAJDÍSZ & ÉKSZER: KIA Drótékszerek
ASZTAL ÉS ENETERIŐR DEKORÁCIÓ, TEXTÍLIA: Weddingmood
CSOKOR & KITŰZŐ ÉS BOLDOGSÁGKAPU-DEKORÁCIÓ: FOX KUCKÓ
TORTA & DESSZERT: Áfonya tortaműhely
MEGHÍVÓ & PAPÍRDEKOR: BEKKAAI
TÁBLA: Kredenc
SZERTARTÁSVEZETŐ: Dobos Rita

Szólj hozzá!

Shopping Cart