Hajfüzér viselése, rögzítése

Menyasszony vagy? Akkor azt fogod tapasztalni, hogy szókincsed tele van új szavakkal és kifejezésekkel, és nagyon valószínű, hogy a “hajfüzér” nem olyan kifejezés, amellyel találkoztál, mielőtt elkezdted volna tervezni esküvőt. A hajfüzér jelenleg a legsokoldalúbb kiegészítő. Személy szerint úgy gondolom, hogy ezek a legjobb befektetések, mivel rengeteg lehetőség van bennük. Ha szükséged van egy kis inspirációra a hajad formázásához, hasznosnak találhatod ezt a bejegyzést – példákat és képeket tartalmaz, amelyek remélhetőleg adnak néhány ötletet, hogyan viselheted a sajátodat.

Először is, miért szeretjük őket annyira? A hajfüzérek azzal a hozzáadott bónusszal is rendelkeznek, hogy hihetetlenül kényelmesek, és ez nagyon fontos szempont, amikor véglegesíted az esküvői megjelenést. A minták túlnyomó többsége meglehetősen egyszerű, így gond nélkül viselheted éjjel-nappal. Nos, a hajfüzérek nemcsak finom nőiesek, hanem elképesztően sokoldalúak is, és a KIA Drótékszereknél megtalálhatod a stílusodhoz tökéletesen illő dizájnt.

Hosszúkás huzalból vannak összecsavarva, hogy gyöngyök és strasszok segítségével részleteket alkossanak, és hihetetlenül rugalmasak. Könnyedén csavarhatók egy konty köré, fonatokon keresztül, vagy hajgumiként hordhatók. Hordhatod az egyik oldalon vagy a homlokodon. Jól működnek fátyollal és anélkül is.

Esküvői hajdísz
Esküvői hajdísz

Hajfüzér rögzítése

Most azonban a hajfüzér viselésének gyakorlati elemeit szeretném megmutatni. Konkrétan hogyan viseld a hajadba? Valójában ez egy jó kérdés, és biztosan nem vagy egyedül, ha azon töprengtél, hogyan maradnak meg a hajadban. Van néhány dolog, amit megtehetsz, ha a hajadba hajfüzér lesz. Bármely fodrász azt tanácsolja, hogy ne moss hajat az esküvő napján, hogy könnyebb legyen vele dolgozni, és nagyobb valószínűséggel megmarad a forma egész nap.

Ha a kiegészítőket a hajadban kell tartani, a hajlakk és a szárazsampon csodákat művel. Sűrűbbé varázsolják a hajad, és textúrát adnak, segítve a dísz helyén maradását. Permetezd be a hajad spray-vel, vagy dörzsöld be egy kis száraz samponnal a hajgyökereket. Finoman fésüld vissza, majd rögzítsd a hajdíszt.

Sokoldalúságukhoz igazodva van néhány módszer a hajdísz rögzítésére. Kezdjük először a legegyszerűbbel! Ahhoz, hogy a helyén maradjon a hajdísz, mindössze néhány, a hajszínedhez illő hajtűre lesz szükséged. Helyezd a hajfüzért a kívánt helyre a hajadban (úgy gondolom, hogy egy extra kézpár nagyon hasznos lehet!), majd rögzítsd a helyére. Egy másik jó megoldás, ha a homlokodon szeretnéd viselni, ha szalagot rögzítesz a díszre, és a helyére kötöd. A szalagokat akár a ruhád anyagából is elkészítheted.

A végső megoldás az, hogy egy kis hajfésűt rögzítesz a füzér mindkét végére. Ez ismét segít, hogy a füzért nagyobb biztonságban érezd. Tehát most már tudod, hogyan kell a helyére rögzíteni a hajfüzért, és van néhány ötleted a formázáshoz. A nehéz rész az, hogy eldöntsd, melyik hajdíszt viseld. Írj üzenetet, ha segítségre van szükséged!

elsaroseboutique.com

1 thought on “Hajfüzér viselése, rögzítése”

  1. Pingback: Esküvői teendőlista 10 lépése - KIA Drótékszerek

Szólj hozzá!

Shopping Cart