7 népszerű menyasszonyi hajtű

A cipők és az ékszerek valószínűleg az első kiegészítők, amelyek eszedbe jutnak, amikor az utolsó simításokon gondolkodsz, hogy kiegészítsd az esküvői megjelenésed. De mi az amit nem szabad elfelejteni? Hajkiegészítőid éppúgy megérdemlik, hogy a reflektorfényben ragyogjanak. Az egyik kedvenc hajfelszerelésünk a gyönyörű menyasszonyi hajtű. Ha lemondasz a fátyolról, vagy egy második hajviseletre vágysz, a hajtű a tökéletes módja annak, hogy kiemeld a tincseidet. Számtalan megfontolandó stílus közül – a karcsútól és a szoborszerűtől a romantikus és csillogóig – mindenki talál valamit.

Függetlenül attól, hogy menyasszonyi esztétikája minimalista, bohém, klasszikus vagy elbűvölő, a menyasszonyi hajtűkkel rengeteg egyedi megjelenést hozhatsz létre. A választások szűkítése érdekében íme kedvenc menyasszonyi hajtűink (a gyöngytől a kristályokig, a virágoktól a kagylókig) minden menyasszonyi stílushoz és pénztárcához.

Mi a célja a hajtűknek?
Amellett, hogy mindent a helyén tartanak, a hajtűk díszítésként is használhatók. Egy (vagy három) menyasszonyi hajtűvel egyszerűen feldobhatod megjelenésed fátyol vagy tiara nélkül.

Milyen típusú menyasszonyi frizurák néznek ki a legjobban hajtűkkel?
Függetlenül attól, hogy rendezetlen fonatot vagy szabadon lógó tincseket választasz, a hajtűk számos frizurával használhatók Bár egy menyasszony önmagában is elég vonzó lehet, egy kis hajtű elég nagy segítség lehet a könnyű nyári szellők közepette.

A hajtűknek összhangban kell lenniük az esküvői kinézettel?
Míg a kültéri esküvőkön nem ritka a merész, virágos hajtűk, a hagyományos menyasszonyok egy egyszerű kristályos szettet választanak. Mivel nincsenek szigorú szabályok a menyasszonyi megjelenés kiegészítésére, ez valóban a személyes preferenciákon múlik.

Mit kell figyelembe venni hajtű vásárlásakor?
Ha hajtűket adsz hozzá az esküvői frizurához, tökéletes módja annak, hogy feldobd megjelenésed. Mielőtt azonban elköteleznéd magad egy darab mellett, észben kell tartania néhány dolgot. Először is döntsd el, hogy a hajtűs utat akarod-e folytatni, vagy a hagyományos fátyolnál maradsz. Sok esetben egy fátyol és egy hajtű is elsöprőnek tűnhet, és elvonhatja a figyelmet a külső megjelenéséről.

Gondold át azt is, hogy milyen típusú hajtű illik a legjobban a hajtípusodhoz. Például, ha a hajad vékonyabb, akkor ne akarj egy nehéz hajtűt az esküvő napján, ezért érdemes inkább egy finom hajtűt választani, amely nem tartalmaz túl sok kristály vagy díszítést. Ha a hajad vastagabb, akkor olyan hajtűre van szükséged, amely kiemelkedik, különben elveszhet a frizurában.

Gallyak és ágas hajtű

Bájos és időtlen, ezek a csinos kristályos, virágos hajtűk minden menyasszonyi stílust feldobnak. Akár laza tincsek rögzítésére, akár egy kontya díszítésére használod őket, a lehetőségek végtelenek. Tedd szeszélyessé a megjelenéset ezzel a mennyei hajtűvel. Ez egy egyszerű módja annak, hogy feldíszíts egy egyszerű frizurát, és hozzáadj egy váratlan részletet. Ez a finom fémből készült hajtű a botanikai gallyak finom minőségét utánozza. Formálj oldalra söpört frizurát a könnyed és finom megjelenés érdekében.

A legjobb színes hajtű

Tedd színesebbé az esküvőd ezzel a hajtűvel. Ez egy szemet gyönyörködtető, mégis finom részlet, amely lenyűgöz az elegáns megjelenésével. Egy egyszerű kiegészítővel soha nem hibázhatsz. Ráadásul a hajtű a legegyszerűbb módja a konty rögzítésének.

Istennőhöz hasonló

Ezekkel a rosegold leveleles hajtűkkel pillanatok alatt görög istennővé válsz. Imádjuk, hogy milyen éterien néznek ki, ha kócos hullámok vagy egy alacsony konty mellé párosítják. Egy csipetnyi csillogást keresel? Ezek a finom hajtűk minden félig felfelé, félig lefelé mutató esküvői frizurához tökéletesek.

A romantikus menyasszonynak

Miért viselj csak egy hajkiegészítőt, ha több is viselhető? Szórd tele hajad ezekkel a kis fehér virágos hajtűkkel, a romantikus befejezéshez. Bármilyen frizurába tehető. Viselj egyet, kettőt vagy hármat egy csipetnyi csillogásért, amelyet a minimális menyasszonyok imádni fognak.

Esküvői hajdísz
Esküvői hajdísz

Királyi kristályok

Természetesen úgy akarsz sétálni a folyosón, mint a király. Ezek a díszes kristály hajtűk egészen pompásan néznének ki egy meseszerű gömbruhával. A kristályok örökség ihlette megjelenést biztosítanak, amelyet évekig dédelgetni fogsz. E szépségek közül rakj néhányat egy kontyba vagy egy fonatba.

Esküvői hajdísz
Esküvői hajdísz

Vintage ihletésű

A vintage-imádó menyasszonyok nem fognak tudni ellenállni ezeknek a hajtűknek, amelyek egy letűnt korszakot idéznek fel. Tökéletes a kósza hajszálak feltűzéséhez. Tedd szeszélyessé a megjelenésed ezzel a kacér hajtűvel. Ez egy egyszerű módja annak, hogy felöltöztess egy egyszerű frizurát, és ami még fontosabb, megmutasd az ifjú házas állapotod.

Esküvői hajdísz
Esküvői hajdísz

Gyöngyös hajtű

Klasszikus és romantikus, tényleg nem tévedhetsz, ha gyöngyöt adsz hozzá az esküvői frizurádhoz. Imádjuk ezeknek a gyöngyöknek kulturált, édesvízi megjelenését, különösen egy vízparti szertartáshoz. A vendégeket elbűvöli ez a nem szokványos és elegáns kiegészítő.

Forrás: Bride.com

Szólj hozzá!

Shopping Cart