Esküvői hajdísz

6 lenyűgöző esküvői hajkiegészítő ötlet

Az esküvőd napján a megjelenésed már majdnem kész, már csak az a bizonyos utolsó simítás hiányzik. Lehet, hogy tudunk segíteni. Egy gyönyörű hajkiegészítő? Mit szólsz? Ezekről közismert, hogy bármilyen frizurát jelentős mértékben feljavítanak, nem is beszélve arról, hogy többféle célt szolgálnak.

Amellett, hogy szép, egy elegáns hajtű (vagy fésű) a szertartástól a fogadásig távol tartja a laza tincseket az arcodtól, ami különösen fontos a hosszú hajú menyasszonyok számára. Ezek az apró csodák valami különlegeset adhatnak az összképhez. Egy bohém menyasszony próbáljon ki egy bonyolult hajdíszt. Ha a romantikus stílus tetszik, akkor egy díszített, virágos hajtűvel lépj a vendégek elé. Minimalista menyasszonyokat pedig egy apró kiegészítő is stílusossá tehet.

Készen állsz arra, hogy megtaláld a tökéletes hajdíszt, amely illeszkedik menyasszonyi stílusodhoz? Tekintsd meg kedvenc hajkiegészítőinket, amelyek minden menyasszonyhoz és frizurához illeszkednek.

Keretezd a kontyot

Kontyba hordod a hajad? Adj hozzá egy kis csillogást úgy, hogy félhold alakú díszt helyezel a konty köré. Szeretnéd még jobban feldobni a megjelenést? Rakj fátylat a konty alá az extra elegancia érdekében. A finom gyöngyös fejdísz lenyűgözően romantikus választás. Imádjuk, ha ezt egy laza boho fonat szegélyezi a klasszikus megjelenés érdekében.

Esküvői hajdísz

Válassz virágos ihletésű tűket

A tavaszi menyasszonyoknak mindenképpen fontolóra kell venniük, hogy virágot adnak a hajukhoz! Képzeld, a virágos tűk nem csak tavaszra valók! A menyasszony akár az őszi esküvőjére is rakhat virágos díszt a frizurához. A díszített virágos hajtű csak egy csillogást ad ehhez a csavarhoz. Használható-e művirág hajkiegészítőként? Egyértelműen! Engedd szabadjára kreativitásot azáltal, hogy különféle művirágokat építesz a menyasszonyi hajdíszedbe. Nem csak, hogy jobban kitartanak, mint a valódi virágok, de különleges emlékként is elteheted őket az esküvőd után.

Esküvői hajdísz

Egy szentimentális hajkiegészítő

Rendetlen konty nagy hajdísszel, amely átöleli a fej hátsó részét. Ez a hajkiegészítő határozottan nem a gyenge szívűeknek való. Válassz egy bonyolult hajdíszt. A menyasszonynak a szeszélyes és elbűvölő frizurája még több drámát adhat a menyasszonyi kinézetéhez. A csillogó dísz méltó tisztelgés a pár örökkévalóságának kezdete előtt. Ez a fésű akár a fej oldalára is simulhat, így mindig látható a kretív fotóktól kezdve az első táncos fotókig.

Esküvői hajdísz

Színes strasszos fejdísz

Ha a menyasszony tetőtől talpig csillogó megjelenésre vágyik, és nem szokványos színt viselsz az esküvő napján, akkor egy lenyűgöző hajdíszre van szükség. Bár a strassz meglehetősen színes, mégis nagyon finomnak és éterinek tűnik a természetes kialakításnak köszönhetően. A kristály részletekkel díszített csillogó hajdísz elképesztő hatást kelt. A várva-várt készülődési fényképektől kezdve a folyosón való sétán át egészen elbűvölően fog kinézni.

Esküvői hajdísz

Hajkiegészítő: fejpánt

Azoknak a menyasszonyoknak, akik kötetlenebb, meghittebb környezetben mondják ki az „igent-t”, egy finom fejpántra lehet minden, amire szüksége van. Az esküvő napján viselj vékony fejpántot, apró gyöngyház virágokkal. A dísz akár passzolhat is az apró, virágokból álló esküvői csokorhoz. Az elkészült megjelenés egyszerre királyi és elbűvölő. Tökéletes kültéri lakodalomhoz!

Természetes hatás

Természetesség kedvelőinek tökéletes ez a hajdísz, amelyet könnyen össze lehet keverni egy valódi, zöld ággal. Virágzó, szőlő kinézetű fejdísz a menyasszony elbűvölő stílusához. Mesébe illő esküvői frizura hajtűkkel rögzítve. Aggódsz, hogy a gyönyörű frizura nem marad a helyén a nagy napon? Erre valók az esküvői hajpróbák! Miután a fodrász tökéletesítette a hajad, feltétlenül töltsd az egész napot a menyasszonyi frizurájával, hogy lásd, hogyan tart. Ez jó mutatója lesz annak, hogy több hajlakkot kell-e hozzáadnia, vagy több tűt kell beleszúrnia.

Esküvői hajdísz

Kellenek-e a koszorúslányoknak hozzáillő hajkiegészítők? Ez teljesen rajtad múlik. Ha azt szeretnéd, hogy minden koszorúslány jellegzetesebb legyen, nincs hiány hajkiegészítőkből, a KIA Drótékszerek életre kelti elképzeléseidet.

Forrás: Brides.com

Szólj hozzá!

Shopping Cart