Tiara a királyi hajdísz

Bár azt gondolhatod, hogy a tiarák csak a királyi jogok számára vannak fenntartva, vagy kizárólag a Beépített szépség forgatásán szerepelnek, pedig a menyasszonyi tiara most jön vissza a divatba. A pazar és királyi stílustól, a visszafogott és minimális stílusig minden leendő menyasszony számára létezik egy esküvői tiara.

Mi az a tiara?

A tiara egy koronához hasonló fejdísz, és gyakran hordják királyi személyek és menyasszonyok.

Mi a különbség a korona és a tiara között?

A korona hagyományosan kör alakú és magas, míg a tiara félkör alakú, és általában két fésűt tartalmaz.

Hogyan kell viselni a menyasszonyi tiarát?

A menyasszonyi tiarát hagyományosan a fejed búbjára helyezik, nem a homlokodra. Ha szeretnéd betartani a királyi szabályokat, a menyasszonyi tiarát legfeljebb kb. 4 centire helyezd el a hajvonaltól.

Azok a bohém menyasszonyok, akik a természetben keresik az ihletet, levél- és virágmotívumokkal díszített tiarákat találhatnak, amelyek tökéletes kiegészítői egy egyszerű és friss virágcsokornak. Azok a minimalista menyasszonyok, akik egy modern ruhába szeretnének férjhez menni egy határozott fejdísszel, imádni fogják a divatos dizájnokat, melyeket gyöngyszemek egészítenek ki.

A tökéletes darabot keresed esküvői megjelenésedhez? Előzetesen összeválogattam a KIA Drótékszerek kínálatából a legjobb esküvői tiarákat, amelyek minden menyasszonyi stílushoz és pénztárcához illeszkednek.

Azok a menyasszonyok, akik szeretik a vintage dolgokat, értékelni fogják ezt a dizájnt, amelyet az Edward-korabeli babérok ihlettek. Ezüst színű levelek sorakoznak a kétségtelenül királyi megjelenés érdekében.

Tiara
Tiara

Ha egy hagyományos tiarához teljesen királyi érzést szeretnél, válaszd ezt. Legyen szó esküvőről vagy hétköznapi háztáji mulatságról, ezzel a hajdísszel igazi királynőnek fogod érezni magad.

Ez a rosegold színű virágos hajdísz szépen és egyenesen ül a fejeden, és még egy halo hatást is létrehoz az igazán angyali megjelenés érdekében.

Esküvői hajdísz, tiara
Esküvői hajdísz, tiara

Ez a viselet azt bizonyítja, hogy a csillogás minden lehet, csak nem giccses. Az ezüst és strassz részletek minden szögből megragadják a fényt. Hagyományos stílusú kristályokkal díszített hajdísz a királyi esküvői megjelenés teljessé tételére, amelyről mindig is álmodtál.

Ez a finom hajdísz finom virágokból készült. Helyezd a fejed hátuljára, egy könnyű konty fölé vagy alá.

Esküvői hajdísz
Esküvői hajdísz

Ha csak csillogásra vágysz, ez a finom virágokkal díszített tiara tökéletes minden esküvői megjelenéshez. Mivel ez a tiara nagyon könnyű, nagyszerű választás finom hajú menyasszonyok számára.

Ha egy teljesen más, lágyabb hajdíszt szeretne viselni, fontolja meg ezt a finom dizájnt. Párosítsd ezt az egyedi halszálkás stílust egy egyszerű ruhával.

Leveles hajdísz csiszolt üveg gyöngyökkel. Ez a tiara inkább erdei tündérek koronájára hasonlít, és találóan „erdei esküvői koronának” nevezik.

Ez a viselet bármilyen stílusú esküvői ruha mellett mesésen mutatna, de egy egyszerű ruhával különösen feltűnő lenne.

A nem túl hagyományosnak vagy túl divatosnak tűnő hajdíszhez keress klasszikus stílust modern csavarral. Ez az ékszer opálszerű leveleket tartalmaz. Viseld leengedett hajjal, bő hullámokban a bohém hercegnős hangulatért.

Ihletszerzés: Brides.com

Szólj hozzá!

Shopping Cart