Esküvői hajdísz kisokos

Esküvői hajdísz minden menyasszonynak való! Nagyon sok közül lehet választani. Nemcsak a tökéletes menyasszonyi hajkiegészítő megtalálása lehet fárasztó, pusztán annak a kitalálása, hogy hogyan viseld majd a hajad. Bemutatom néhány kedvencemet, amelyeket most megrendelhetsz tőlem, hogy tökéletes legyen a menyasszonyi megjelenésed.

Vannak fésűk, klipek, fejpántok, fejfedők és még tucatnyi esküvői hajdísz. Mindig azt javaslom a menyasszonyoknak, hogy lehetőleg próbáljanak ki néhányat, mielőtt elköteleznék magukat. Amikor hajpróbát teszel a fodrásznál, ezek a kiegészítők nagy segítségedre lesznek. Látni fogja, mennyire funkcionálisak, vagy tényleg csak azért vannak, hogy csillogjanak, ám valójában nem tartják össze a frizurát. Egyes esküvői hajkiegészítők fátyollal vagy akár alatta is hordhatók, míg mások helyettesítik a fátylat.

Esküvői hajdísz variációk:

Esküvői hajdísz

Ezt a menyasszonyi hajdíszt a fej oldalára helyezik. Mivel ez a különleges esküvői hajkiegészítő annyira merész, nem kell versenyeznie egy kidolgozott frizurával.

Esküvői hajdísz
Esküvői hajdísz

Ha vintage vagy akár bohó menyasszonyi megjelenést szeretnél, kérd meg fodrászod, hogy a menyasszonyi hajdíszt szőjje bele a hajadba, hiszen tökéletesek minden menyasszony számára, aki a hagyományos esküvői fátyolról lemond.

Esküvői hajdísz
Esküvői hajdísz

Az ehhez hasonló vintage esküvői hajkiegészítők finomak, de mégis gyönyörűek. Ez az összkép tökéletes minden menyasszony számára, aki függöny frufrut választ.

Rosegold hajdísz
Rosegold hajdísz

A rosegold még mindig divatos esküvői trend, és mindig is úgy gondoltam, hogy a kevesebb több, ha ezzel a színnel kell dolgozni. Egy nagyszerű módja annak, hogy ezt a hangsúlyos színt beépítsd az esküvői frizurádba, ha egy ehhez hasonló kiegészítőt használsz.

Tartsd ezt a csillogó esküvői hajfésűt a fátyol alá rejtve, vagy közvetlenül a fogadás előtt fedd fel. Ez a tökéletes esküvői hajkiegészítő annak a menyasszonynak, aki szeretne valamit anélkül, hogy túl sok lenne. Ha a ruha már nagyon részletgazdag, válaszd ezt a klasszikus darabot.

Esküvői hajdísz
Esküvői hajdísz

Ez a hajkiegészítő az, amire minden divatos függönyfrufru menyasszonynak szüksége van. Varázsolj elegáns megjelenést ezzel a pántos menyasszonyi fejdísszel.

Esküvői hajdísz
Esküvői hajdísz

A fentihez hasonló menyasszonyi hajdísz abszolút a megjelenés fókuszpontja. Az ehhez hasonló menyasszonyi hajcsatok nagyszerű választások. Sokszor egy ekkora méretű dísz segíthet megtartani az esküvő napján készült frizuráját, ezért mindenképpen vidd el a hajpróbára!

Kék hajdísz
Kék hajdísz

Még mindig nem tudod, mi lesz a „valami kék”? Sok menyasszony fontolgatja, hogy kék fülbevalót vagy nyakláncot visel, de ez nem mindig jó ötlet. Az esküvői ruhától függ. Kék menyasszonyi hajfésű? Ez egy teljes győzelem!

Strasszos hajdísz
Strasszos hajdísz

Lehet, hogy már megvan a „valami kék”, de senki sem tagadhatja, milyen gyönyörűek a strasszos menyasszonyi hajfésűk! Ez az esküvői hajkiegészítő tökéletes bármilyen esküvői hajviselethez. Véleményem szerint ez az a menyasszonyi hajfésű, ami mindenkinek bejön.

A menyasszonyi hajfésűk közül ez az egyik kedvencem. Sok menyasszonyom frusztrált attól, hogy a menyasszonyi hajfésűk túl nagyok vagy kicsik. Ez pont megfelelő, ráadásul rengeteg csillogás van benne!

Esküvői hajdísz
Esküvői hajdísz

Szerezz görög hangulatot ebből az esküvői hajdísszel. A kristályokkal borított, virágos hajcsatot azért szeretik a lányok, mert hordható a fej felső részén, vagy az oldalán, ha jobban szereted ezt a megjelenést!

Esküvői hajdísz
Esküvői hajdísz

Ez a lágyabb megjelenés annak a menyasszonynak való, aki meg akarja mutatni a haja minden gyönyörű rétegét. Kérd meg fodrászod, hogy hátul húzza össze a hajat. Ennek a menyasszonyi dísznek a hozzáadásával az egyébként túl egyszerű megjelenés igazán elbűvölő lesz!

Arany színű hajdísz
Arany színű esküvői hajdísz

Az arany menyasszonyi hajfésűk egészen más hangulatot keltenek, mint az ezüst vagy a kristály borítású. Lehet, hogy már nem látunk túl sok arany esküvői szalagot, de az arany mindig is nagy hangsúlyt kapott az esküvői tervezésben és dekorációban. Hozz létre meleg megjelenést ezzel az arany esküvői hajkiegészítő opcióval!

Esküvői hajdísz
Esküvői hajdísz

A menyasszonyi hajcsat és a fésű mind más. De csakúgy, mint a sok ezer különféle esküvői ruha, egyetlen menyasszony sem akar úgy kinézni, mint bármelyik másik menyasszony előtte, igaz? A fenti menyasszonyi fejdísz igazán egyedi, ahogy a frizura oldalán domborodik ki, miközben természetesen követi a menyasszony fejének ívét. Szuper finom és teljesen különleges.

Virágos hajdísz
Virágos hajdísz

Ha szabadtéri esküvőt rendezel, ez a virágos hajcsat tökéletesen beleolvad az egész stílusodba.

A menyasszonyi haj kiegészítők, amelyek elmossák a vonalakat a fejpánt és a hajcsat között, a kedvenceim közé tartoznak. Remélhetőleg rengeteg lehetőséget találtál az esküvői frizurához, díszhez. Mindenképpen írd meg kommentben, hogy melyik volt a kedvenced!

Ihletszerzés: rothweilereventdesign.com

Szólj hozzá!

Shopping Cart