Nőnap - életfás ásvány medál

Nőnap – ékszer, mint ajándék

Nincs semmi baj azzal, ha azt mondod, hogy a nők az isten legjobb alkotásai. A nők békét, harmóniát és boldogságot hoznak a társadalomban, és az a fajta szeretet, amelyet minden nő ad, feltétel nélküli. Nemzetközi Nőnap. Minden évben megünnepeljük március 8-án. Megünnepeljük a nők nőiségét és a nők sikerét az élet minden területén. Édesanya, nővér, barátnő vagy feleség, biztosan mindannyian édes és apró gesztust várnak a férfiaktól. Mit szólnál ahhoz, ha nőnap alkalmából ékszert ajándékoznál a KIA Drótékszerek kínálatából? De mielőtt bármit megvásárolsz, szánj egy kis időt a kutatásra, majd döntsd el, melyik ékszert szeretnéd megvásárolni a különleges hölgynek. Tippeket írtunk össze, amely segít a tökéletes ékszer ajándék megvásárlásában.

Nagyobb darabok

A hatalmas ékszer minden stílustudatos nő számára kötelező. A vaskos ékszerek előkelő érzetet adnak az egyébként alulértékelt ruhához. Az igazán merész nők ékszer alapján választhatják ki a ruhát. Nagyszerű választások azok számára, akik szeretik, ha minden szemük rájuk néz.

Nőnap - borzas ékszer szett
Nőnap – borzas ékszer szett

Nőnap – fülbevalók

Ha nem akarsz sokat gondolkozni az ajándék kiválasztása miatt, akkor fülbevalót vegyél. Stílus, exkluzivitás és minden, ami egyetlen fülbevalóval kapható. Minden bizonnyal különlegesnek érzi magát, valahányszor viseli őket. Keress arany vagy ezüst színű drótból készült fülbevalókat, amelyek valóban kiemelik a megjelenést és segítenek kitűnni.

Ásvány ékszerek

Milyen gyakran látsz embereket holdkövet viselni? Mi a helyzet a misztikus kvarccal vagy a korallal? Ezek a világ legszebb kövei, de nem ismerik el őket annyira, mint a gyémántokat. Az ékszer vásárlása a születésnapi kövével azt mutatja, hogy odafigyelsz, és valóban annak szánod az ajándékod, akinek. Egy februári baba imádhatja az elegáns ametiszt darabokat, míg egy decemberben született nő értékelné a türkizet tartalmazó ékszereket.

Gumis karkötők

A karkötők egyszerűnek tűnhetnek, de ez a kis ékszer csodákra képes. Például partikhoz válassz vékony karkötőket csillogó kövekkel, hogy ragyogjon a megjelenésében. A legtöbb nő gyűjteményében már van néhány gyönyörű karkötő, amiket általában egyedül viselnek. Az egymásra rakható gumis karkötők azonban remek ajándékokat nyújtanak. A KIA Drótékszer kínálatában megtalálható gumis karkötők különféle fém bilétákkal, amik remekül néznek ki a csuklón.

Nőnap - gumis karkötő
Nőnap – gumis karkötő

Kristály

Senki sem tudja pontosan hogyan készül a Swarovski kristály, de mindenki tudja, milyen szép a végtermék. A Swarovski kristályhoz hasonló ajándék vásárlása soha nem rossz ötlet. Rendezvény, különleges vacsora? Nem számít, hová mész, ilyen feltűnő ékszerrel biztosan mindenki figyelmét felkelti.

Nőnap – ezüst

Manapság az ezüst népszerűbb, mint az arany ékszerek. Akár fülbevalót, új láncot vagy medált vásárolsz, az ezüst nagyszerű választás bárkinek, mert soha nem megy ki a divatból.

Gyöngy

Néhány nőnek már most is kiterjedt gyöngy ékszerkollekciója van, de a fehér gyöngyszál nem az egyetlen módja a tenger e kövének viselésére. Keress ilyen nyakláncot, nem is kell ragaszkodni a fehérhez.

Szólj hozzá!

Shopping Cart