Menyasszonyi fülbevaló

Menyasszonyi fülbevaló a nagy napra

Bármilyen is legyen a hangulatod, stílusod, munkád, ruhád vagy költségvetésed, vannak olyan fülbevalók, amelyek boldoggá tesznek abban a pillanatban, amikor felrakod őket. Emlékszünk az első randevúkon és különleges alkalmakkor viselt fülbevalókra, és legyünk őszinték, mindig találhatunk ürügyet arra, hogy új párral gazdagodjunk! Menyasszonyi fülbevaló? A tét kissé magasabb, de ne aggódj, itt van a nyolc legfontosabb tipp, amelyek segítenek kiválasztani a tökéletes párt…

1. A kényelem minden. Ez nem biztos, hogy nagyon izgalmasan hangzik, de bízz bennem, amikor azt mondom, hogy kényelmesnek kell lennie az esküvői fülbevalódnak. Egész nap viselni fogod őket, így szükséges, hogy szép és praktikus legyen. Ha például nem gyakran viselsz hosszú csepp alakú fülbevalókat, érdemes lehet néhány napig egy olcsóbb, hasonló méretű fülbevalót viselni, hogy biztosra menj, megszokd, mielőtt extravagáns fülbevalót választanád a nagy nap.

2. Vedd figyelembe az esküvői ruha egyéb kiegészítőit vagy részleteit, amikor a sor a menyasszonyi fülbevaló kiválasztásáról van szó. Ha a ruhád gyöngy- vagy kristály díszítéssel rendelkezik, akkor érdemes hasonló fülbevalókat választani.

3. Ne felejtsd el, hogy az összes esküvői kiegészítődnek egyensúlyban kell lennie. Tehát, ha elbűvölő fülbevalót akarsz viselni, ne válassz más stílusú kiegészítőket. A finom esküvői fülbevaló remek, ha viselsz mást is.

4. A frizurád hatással lesz a fülbevalód választására is. A klasszikusan elegáns megjelenés érdekében válassz egy kis csepp fülbevalót. Ha a hajad hosszú, akkor kiváló választás a hosszú fülbevaló, vagy elegáns kis bedugós fülbevalót válassz, ha merész nyakláncot viselsz.

Menyasszonyi fülbevaló
Menyasszonyi fülbevaló

5. Mielőtt saját fülbevalót választanál, járj utána, hogy a koszorúslányok összehangolják-e a sajátjukat a tiéddel. Egy stílusú, de mégis különböző fülbevalóval mindannyian hasonló, de mégis egyedi megjelenésűek lehettek, anélkül, hogy teljesen illeszkednétek egymáshoz.

6. Mindig próbáld fel a fülbevalót a hajdíszeddel és / vagy a fátyladdal, hogy megbizonyosodj arról, hogy együtt minden működik. Valójában mindig azt javasolom, hogy a nagy nap előtt próbáld ki az egész ruhádat, hogy tudd, teljes mértékben elégedett vagy-e a kinézettel, és tudod, mennyi időbe telik a felkészülés.

7. Rengeteg menyasszony az ékszereket kicseréli az esti lakodalomra. Ez egy nagyszerű ötlet, különösen, ha szereted a drámai, csepp alakú fülbevalók viselését, de valami kényelmesebbet vagy egyszerűbbet szeretnél a szertartáskor. A megjelenés megváltoztatásának tökéletes ideje közvetlenül a táncparkettre érkezés előtt van!

8. A nagy nap után feltétlenül viseld a fülbevalódat! Az esküvői fülbevalód örökké különleges lesz, ezért ne rejtsd el az ékszerdobozban. Viseld őket olyan gyakran, amilyen gyakran csak akarod, és élvezd az esküvői fülbevalót az elkövetkező években.

Szólj hozzá!

Shopping Cart