Esküvői hajdísz

Hajdísz választás esküvőre

Személyes stílus

Az első dolog, amit figyelembe kell venni az esküvői hajdísz kiválasztásakor, a személyes stílus és az esküvő stílusa. Az esküvő napjára maradj a már bevált dolgoknál; ne nagyon rugaszkodj el a személyes stílusodtól. A stílusod romantikusabb? Akkor egy édes virágos fésű vagy hajdísz gyönyörűen illik hozzád. Mit szólnál egy egyszerű és egyben elegáns virág kiegészítőhőz? Maradj hű saját személyes stílusodhoz, és keressen olyan darabokat, amelyek valóban hozzád illenek.

A frizura

A személyes stílusod után a második dolog, amire gondolni kell, az a frizurád. A tanácsunk az, hogy addig halogasd az esküvői hajdísz megvásárlását, amíg meg nem bizonyosodsz arról, hogy milyen frizurát fogsz viselni. Fontos figyelembe venni a haj vastagságát is. A fodrász csodákra képes de a vékonyabb hajú menyasszonyok inkább kerüljék a terjedelmes vagy nehezebb darabokat, amelyek hajlamosak elmozdulni az esküvő napján.

Az esküvői ruhád

Az esküvői megjelenés legfontosabb szempontja az esküvői ruha, ami meghatározza az egész megjelenés stílusát. Ha ruhád egyszerűbb, díszítés nélküli, akkor bármilyen típusú kiegészítőt választhatsz. Ha ruhád díszítéssel rendelkezik, akkor ezt érdemes figyelembe vennie a kiegészítők kiválasztásakor. A ruha színe szintén szempont, olyan színű hajkiegészítőket válassz, amilyen színű a ruha.

Milyen színű?

Az ezüst mindig a menyasszonyi kiegészítők színe volt. Ezüsttel soha nem tévedhetsz, de a színes hajkiegészítők jelentik a trendet, beleértve az aranyat, a rosegoldot és az opált. Az általános ökölszabály az, hogy az elefántcsont, törtfehér vagy pezsgő színű ruhával az arany fog legjobban mutatni. Ügyelj arra, hogy ha arany színű hajdíszt viselj, a többi ékszered is ilyen legyen. Legyen összhangban minden: beleértve a ruha, a virág és az esküvő dekorációja is.

Esküvői hajdísz
Esküvői hajdísz

Milyen legyen az esküvői hajdísz?

Sok a lehetőség, de honnan tudhatod pontosan, hogy milyen típusú hajkiegészítőt válassz? A menyasszonyok között a legnépszerűbb választás a hajfésű. Sokféle stílus közül könnyen lehet választani valamit, ami illeszkedik az esküvő stílusához és személyes stílusodhoz. A fejpánt vagy a tiara stílustól függően gyönyörű klasszikus vagy drámai megjelenést hozhat létre. A fejpántok és a diadémek bármilyen hajhoz kiválóan használhatók. Egy gyönyörű, virágból készült menyasszonyi hajdísznél nincs romantikusabb. Ha nagyon egyszerű, visszafogott megjelenést keresel, akkor a hajtűk tökéletesek.

Ékszer

Megtaláltad az ideális ruhát, egy csodálatos frizurát és a tökéletes hajkiegészítőket … most itt az ideje, hogy mindezt megkoronázd ékszerekkel. Mint már említettem, a legjobb, ha ugyanolyan színű fémnél maradsz, ami illeszkedik a kiegészítőidhez. Érdemes olyan ékszereket keresned, amik ugyanolyan elemekkel, mintákkal rendelkezik, mint a hajkiegészítők, akár strassz, akár gyöngy vagy mindkettő kombinációja. Ha olyan hajkiegészítőt viselsz, amely elölről sokat mutat (például fejpánt), akkor az ékszereid száma legyen minimális: csak egy fülbevalót, esetleg egy karkötőt válassz. Ha a hajdíszed tartozékai a hajad hátulján vannak, akkor egy gyönyörű nyaklánc és fülbevaló lehet a tökéletes választás.

Változtasd meg

Nem tudsz dönteni? Nem is kell! Sok menyasszonyi stylist mondja, hogy menyasszonyuk az est folyamán játszik a kinézetével: a szertartás és a vacsora között megváltoztatja kiegészítőit, frizuráját és néha ruháját is. Ha stílusváltást tervezel, akkor a legjobb, ha végig veled lesz a stylist, a fodrász és segítenek neked átalakulni.

Remélem, hogy a haircomesthebride.com tippei segítettek, és csak emlékeztetni szeretnélek, hogy a legfontosabb, hogy ne felejts el hű maradni önmagadhoz. Ez a te napod, és neked kell a legjobban érezned magad, és senki nem lehet olyan szép, mint te.

Szólj hozzá!

Shopping Cart