Ékszer szett Erikának

Ékszer szett Erikának

Erikának szeptember 26-án lesz az esküvője. Nyakláncból, fejdíszből, fülbevalóból álló ékszer szett készítése miatt keresett meg Facebookon.

Egy szép, nagy, forrasztott, csiszolt kövekből álló szettből merítette az ihletet, ami valószínűleg ékszerész keze munkája lehetett. A teljesen más technikából kifolyólag a fülbevalóban lévő motívumot, befoglalást egy kicsit át kellett alakítanunk. A hölgy rugalmas volt, nem ragaszkodott kőhöz. Számára az volt a fontos, hogy fehér – mályvalila színátmenetes menyasszonyi ruhájához illő legyen az ékszer.

Erika szerint hozzá a csepp formájú gyöngy passzolna leginkább, így kérésének megfelelően ezzel dolgoztam. A megrendelőnek nem volt tapasztalata, hogy melyik fejdísz fazon a praktikusabb, kényelmesebb, de végül a tiara mellett döntött: cél, hogy ne essen le a fejéről és az egész estés tánc során is stabilan tartson. Mivel nem személyesen beszélgettünk, ezért az ékszert úgy alakítottam ki, hogy amikor a nagy napon viseli, a frizura formájához legyen alakítható.

Bevallom őszintén amikor Erika megkeresett ezzel az ékszer szett rendeléssel, tanakodtam, hogy vajon meg tudom e csinálni a megálmodott termékeket. Aztán arra az elhatározásra jutottam, hogy ha nem próbálom meg, akkor nem is tudom meg. így hát belevágtam. Most, hogy a szett teljes, azt kell mondjam, nem is lett olyan rossz. Mind a ketten úgy éreztük, hogy igazán eltaláltuk a megálmodott stílust és tökéletes viselet lesz élete legszebb napján.

Szólj hozzá!

Shopping Cart