12 sztár, aki esküvői szertartás vezetője lett

Az anyakönyvvezető és a pap felelős a nagy nap legfontosabb pillanatáért. Ők azok, akik lebonyolítják a ceremóniát, és ezzel törvényessé és hivatalossá teszik a nászt, az ő útmutatásuk nélkül nem lenne lehetséges az esketés. Azok a párok, akik polgári vagy egyházi esküvőt tartanak, gyakran választanak egy különleges személyt. A legtöbb ember számára ez azt jelenti, hogy egy családtagot vagy közeli barátot kérnek fel az esküvői szertartás feladatainak elvégzésére. De néhány szerencsés páros képes volt az A-listás tehetségeket bevonni a szertartásba azzal, hogy egy hírességet kért fel a hivatali feladatok ellátására. Szeretnéd tudni, hogy mely hírességek vehetik fel hivatalosan az „esküvői ügyintéző” szerepet az önéletrajzukba? Olvass tovább!

Ezek a sztárok vállalták az esküvői szertartás lebonyolítását

Kim Kardashian
Amikor fodrásza, Chris Appleton egybekelt Lukas Gage színésszel, Kardashian lebonyolította a pár rock ‘n roll ihletésű esküvőjét, amelyre 2023 áprilisában került sor. Gage és Appleton közösségi médiában közzétett fotók alapján Kim szűk szabású, mélyen dekoltált fekete bőrruhában és fekete nyakláncban jelent meg a fehér függönyökből és fehér virágokból álló oltár előtt.

Kris Jenner
Akárcsak lánya, Kris Jenner is lehetőséget kapott egy esküvői szertartás lebonyolítására. Valójában számos tapasztalata volt hivatalnokként. 2015-ben összeadta régi barátait, Faye Resnicket és Everett Jack Jr.-t. Két évvel később ő felelt Colton Haynes és Jeff Leatham esküvőjéért.

Lady Gaga
Miután 2011 júniusában aláírták a New York-i házassági egyenlőségről szóló törvényt, amely legalizálta a melegházasságot az államban, Lady Gaga barátja és jógaoktatója, Tricia Donegan a popsztárt választotta ki a párjával kötött esküvőjére. „A jógaoktatóm, Tricia leszbikus, évek óta együtt él a párjával, és van egy gyönyörű lányuk. És megkértek, hogy adjam össze őket” – mondta akkor a művész. A zenész a felkérés elfogadása után felszentelt lelkész lett.

Harry Styles
Harry Styles VIP-vendég volt, amikor régi barátja és menedzsere, Jeff Azoff 2021 januárjában feleségül vette Glenne Christiaansent a kaliforniai montecitói San Ysidro Ranch-en. Az énekes a párral az oltárnál állt. Feladatai ellátásához váratlan ruhát választott. A művész a szálloda logójával hímzett fehér fürdőköpenyt és fehér papucsot viselt a ceremónián.

Emma Stone
Emma Stone kerítőt játszott, amikor bemutatta Holly Shakoort Ruben Fleischer filmrendezőnek. Mivel a La La Land színésznője volt a felelős a kapcsolat kialakulásáért, Shakoor Emma Stone-t választotta a 2012-es esküvőjüknek a kaliforniai Ojaiban található Twin Peaks Ranch-en. „Mindig Emmának tulajdonították, hogy megtalálták egymást, így nem volt gond, hogy ő legyen az esküvő ceremóniamestere” – mondta egy bennfentes.

Jimmy Kimmel
Késő esti televíziós műsorvezetőként Jimmy Kimmel humorérzékéről és barátságos személyiségéről ismert, így nem meglepő, hogy több pár is felkérte őt esküvői lebonyolítónak. 2013-ban ő felügyelte Matt Damon és Luciana Barroso fogadalommegújító szertartását St. Luciában. Aztán 2015-ben ő vezette Jennifer Aniston és Justin Theroux titkos esküvőjét, ami mindenkit könnyekig meghatott.

Kesha
Három év leforgása alatt Kesha két szertartást vezetett. Az énekesnő 2012-ben adta össze két barátját Monique Morrisont és Gretchen Beltet a kaliforniai Malibuban, egy évvel azelőtt, hogy az állam elismerte volna a házassági egyenlőséget. „Megtiszteltetés volt számomra, hogy első kézből vehettem részt egy esküvőn két olyan nő között, akik szeretik egymást. Láttam, milyen sokat jelent ez számukra”. Aztán 2015-ben segített egy meleg párnak: Vittorio Masecchiának és Felipe Noquierának.

Dwayne „The Rock” Johnson
2015 májusában Dwayne „The Rock” Johnson összeállt a Screen Junkies-szal, hogy megtréfálja egyik tudósítóját és egyik jó barátját, Nick Mundyt, aki akkoriban úgy gondolta, hogy a The Rock-szal fog dolgozni a színész új filmjének reklámozásában. Kiderült, hogy az egykori birkózó azért volt ott, hogy levezényelje Mundy esküvőjét Dilara Karabasszal, aki szintén benne volt a titokban. A Baywatch sztárja még a vőlegényt is végigkísérte a folyosón.

Jesse Tyler Ferguson
Sarah Hyland és Wells Adams 2022. augusztus 20-án a kaliforniai Santa Ynezben található Sunstone Pincészetben mondta ki az igen-t. Sarah felkérte a Modern Family munkatársát, Jesse Tyler Fergusont, hogy legyen hivatalos a szertartásukon. Néhány nappal a pár nagy napja után Ferguson elgondolkodott az élményen. „Nekem volt a legjobb ülőhelyem. Micsoda megtiszteltetés, hogy összeadhattam két kedves barátomat. Nem is lehetnék boldogabb.”

Russell Brand
Russell Brand 2011-ben a kaliforniai Santa Barbara egyik kaszinójában stand-up comedy fellépése során rögtönzött szertartást szervezett két közönségtagja számára. Mivel a komikust és a színészt már felszentelték, az esküvőt jogilag elismerték.

Jonah Hill
Mivel Jonah Hill és Adam Levine gyerekkora óta barátok, a Maroon 5 énekese azt akarta, hogy a 21 Jump Street sztárja legyen ott, amikor 2014-ben fogadalmat tett Behati Prinsloonak. „Adam tudta, hogy jó kezekbe lesz, ha Jonahra bízza a dolgokat. Ő és Behati arra törekedtek, hogy ezt a legszórakoztatóbb esküvővé tegyék, amit valaha bárki átélt.” – mondta egy forrás.

Blake Shelton
Mielőtt Gwen Stefani és férje egybekelt volna, a country énekes abban a megtiszteltetésben részesült, hogy egy barátja esküvőjét hivatalosan levezényelhette. Ashley Monroe countryénekesnő, aki a Pistol Annies együttes tagja, 2013-ban feleségül ment a White Sox dobójához, John Dankshoz. Blake Shelton vezényelte le az istentiszteletet.

Tetszett a válogatás? Oszd meg Facebookon!

Szólj hozzá!